tisdag, juli 08, 2014

Sommar-sömnad uppdatering

När vi åkte till Myggan-land måste vi ju ha kattvakt.  Mammorna och finaste M fixade det åt oss. De bor på gångavstånd, men valde ändå att bo hos oss. Det gillar grabbarna - sällskap precis när de vill. 
E passade på fota lite när M provade de nya kläderna. Solhatten blev nog i minsta laget (eller så sitter den på lite knasigt), annars blev det som jag tänkt. =)
Mammorna lämnade nygjord krusbärsmarmelad med ingefära, kanel och wiskey i kylen och bildbevisen visar att det är våra egna bär. Väldigt god på en bit vitmögelost...
Vi trodde att Max var den elakare och Rossi den gosiga, men när det gäller M är det precis tvärt om. Rossi flyr fältet så fort han hör henne, men Max stannar gärna för lite gos och en och annan godsak (som M vet exakt var de står och hämtar så fort hon kommer).
M har katt hemma också så djurvanan gör väl att hon vet hur man handskas med hårbollar. =) Max tycks i alla fall trivas som en kung.

4 kommentarer:

Myggan sa...

Så fint det blev på. Rött och turkost är fina tillsammans.
/Syster Yster

sinneskatten sa...

Snyggt och det passar perfekt!

Cicci H sa...

M är så fin i sina kläder. Vad gäller hatten kan den vara lite, lite för liten... I regel växer inte huvud så mycket i omkrets som man kan tro. Bara några centimeter. Kram!

A´marie sa...

Oh jag vill också ha barnbarn att sy kläder till fina kläder du har sytt i sommar. Gillar kärlekens skjorta med! Kraaaaaam