lördag, augusti 08, 2015

Motorcykel-garn?

Njae inte riktigt, men det inhandlades under en mc-runda. Planen var att köra från Falkenberg till Borås via trevliga mc-vägar. När jag föreslog en tur som gick via Bollebygd undrade kärleken om de flyttat Bollebygd för det låg väl inte på vägen till Borås. Jo, nästan. =) I Bollerbygd, precis över järnvägen ligger Nedergården. Jag har kollat in webbshoppen och bloggen och var lite nyfiken.
Den där fina ladan var proppfull med garn och det var inte svårt att hitta godbitar där. Jag föll bla för en liten bolero i Alpaka från Serbien. Lite rufft garn, men väldigt gosigt och många fina färger. Jag valde beigt som kommer att passa till en klänning som som ligger på klippbordet...
Sen gick det inte att åka därifrån utan att ha handlat Tango, men att välja bland 62 färger var inte lätt. Även detta garn är från Serbien och det påminner väldigt mycket om Schachenmayr´s Catania. Eftersom man inte kan packa hur mycket som helst när man kör båge fick det bli en barntröja i detta garn också. Till slut valde jag ett multifärgat och grönt till kanterna. 

Nu när jag har klämt på alla garn kan jag ju beställa via nätet om jag skulle vilja ha till en större tröja..

4 kommentarer:

Myggan sa...

Och jag då! Ska man bli utesluten från garnsafarin bara för att man inte har MC-kort. Jag har faktiskt agerat "spätta" förr!! ;)
Jag spanade in hemsidan och det ser ut som om det finns en himla massa kul garner där. Det får nog bli en tur nån gång när jag ändå är i Borås.
Jag hoppas att ni hade en skön tur på vägen dit och att ni "tittade till" min lilla höna också. =)
/Syster Yster

frisky frog sa...

Jag är inte säker på att du ville åkt med den här gången. Jag slog nämligen hastighetsrekord everever. Mil efter mil. Den där jäkla bågen är livsfarlig. Tjohoo! Men, vi ska dit fler gånger! Bara en kvart från Borås gissar jag.
Din höna tittade vi också till. De rökta godsakerna från Buhres fisk kunde vi ju inte dela med oss av, men efterrätten passade fisk-allergiken.
/P&K

Helen sa...

Hej

frisky frog sa...

Hej Helen! =)