onsdag, augusti 27, 2014

Fundos planeringskalender

Det där med en bra almanacka är ett svårt kapitel tycker jag och dessutom är jag ganska kräsen. De sista åren har jag tillverkat mina egna för att få det som jag vill. Eftersom jag undervisar fem olika skolor i tre olika lokaler är det alltid mycket som måste planeras, många elever (ca 350) som man ska hålla redan på och många papper måste finnas i alla lokaler och ha allt samlat är en utmaning.Nu är problemet löst tror jag. Jag säger bara FUNDO.
Framsidan var inte den snyggaste (som vanligt?) så den klädde jag snabbt och lätt in i ett lapptäcke av mina favvo-tyger.
Insidan fick en liten ficka att ha småsaker i. Viktiga lappar, linjal och matkuponger är en del av sakerna som ska få bo där. Dessutom finns det 7 plastfickor i A4-format att sätta in schema, klasslistor, viktiga telefonnummer och annat i.
Insidan är precis som jag vill ha den. En vecka per uppslag, rejäla rutor för varje dag där man kan anteckna tider för möten etc, och en tom sida UTAN ränder och rutor där man kan göra diverse anteckningar, mindmaps, skisser, kladd och annat.
På utsidan har jag sytt en smal ficka som rymmer pennan. Jag har en ful ovana att ha den i backfickan vilken brukar resultera i toa-dopp, färg på kläderna eller att jag helt enkelt tappar den. Nu vet jag var den finns. =) Tjohoo!

4 kommentarer:

Karin-Ida sa...

Finfin kalender, mycket välorganiserat! Jag blir riktigt avundsjuk!

Anonym sa...

Det där med anteckningssidor mellan veckouppslagen verkar bra. Är det mellan varje veckouppslag? Och det där med flera plastfickor gillar jag också. Plastfickorna i den lärarkalender jag har rymmer inte riktigt dubbelvikta A4. Dumt att behöva klippa. Fin du har gjort den!

Ullfull sa...

Dun kreativa hjärna vill jag kopiera;) Fin kalender!! / Kram

Emmas dagar sa...

Vad fiffig du är!