lördag, maj 08, 2010

OS-sköldpadda?

När Lillebrottar'n i familjen började tävla betedde hon sig mest som en sköldpadda som hamnat på rygg och inte kom på fötterna igen då hon förlorade match efter match (för den oinvigde kan jag berätta att den största segern är när man lägger sin motståndare med skuldrorna i brottarmattan). Det gick så många år med dessa ständiga förluster att vi började ifrågasätta om det var lönt att hon fortsatte. Men, ny klubb, nya tränare och bättre sparring fick det att vända. Hon har numera vunnit alla de stora, nationella tävlingarna och kom nyligen tvåa där det var tjejer från 24 nationer. Gissa om vi är stolta över henne!Om mindre än 2 veckor flyger hon till Polen med svenska ungdomslandslaget för att försöka kvala in till Ungdoms-OS i Singapore som går senare i år. Vår lilla sköldpaddsunge börjar bli stor, 70 kilo muskler. Jag har virkat henne en minipadda tidigare och nu har jag tillverkat en kudde. Fylld med granulatkulor är den riktigt gosig och lite som en mini saccosäck.
Sköldpaddan är sydd som ett örngott med kardborreband på magen. Den blir lättare att tvätta då. Det röda hjärtat får symbolisera E's godhet. Hon har ett varmt, varmt hjärta som räcker till för alla som har turen att komma i hennes väg.
LYCKA TILL!

5 kommentarer:

Emilia sa...

Vilken superskön padda!

Maria i Falkenberg sa...

Vilken fin padda och vad härligt med det där hjärtat! Må hon vinna allt som går!!

annimade sa...

Vad häftigt! Tittade på lite bilder från slöjdistiden tidigare, kul att minnas tillbaka. Då pratade du om att dina "hönor" brottades men det här är ju superhäftigt. Hoppas det går bra! Här i Derome pysslar alla med fotboll så det slog mig häromdagen, tänk om jag blir en fotbollsmamma.... men så tänkte jag på dig, kan ju alltid sticka samtidigt på matcherna.... ;-) Kul att du fått nytt jobb så fort, blir lite nyfiken var. Ha det bra och lycka till till "sköldpaddan".

Myggan sa...

Söta lilla hönan. När hon står där, överst på OS prispallen, då kan vi se tillbaka på "sköldpaddstricket" och säga; -Det var bara för att inte skrämma alla motståndare i förtid. =)
Vi syns imorgon,
/Syster Yster

PS. Ska jag köpa med några höns till dig?

makiato sa...

Så söt!