måndag, februari 22, 2010

Ledig måndag - igen

Idag skulle jag egentligen varit tillbaks i skolans värld, men Kungsbacka kommun har valt att stänga nära nog alla grundskolor, flera gymnasium, många förskolor och alla evenemangshallar pga rasrisk. Nej tack till tak i huvudet! Min chef har mailat ett antal texter som vi ska läsa, men annars ska den extra ledigheten ägnas åt - ja, just det - kreativitet.
Fredagskvällens OS-tittande resulterade i min variant av OS-mössa. Gjord av restgarn tagna ur mitt och syster Ysters förråd blev min en aning mildare i färgerna än originalet Mönstret är hemma-snickrat, men jag har sett att bla Mönsterarkivet länkar till några olika.

8 kommentarer:

OttoPippi sa...

Grymt cool att kunna göra sin egen OS-mössa :-)

Strömming sa...

Undrade just när första OS-mössan skulle dyka upp! Snygg!! Här i stan stod det i tidningen att allt garn i blå och gula nyanser är slut och att det inte fanns några grova virknålar kvar.

Emilia sa...

Snygg! Kul grej det där med OS-mössan, synd att man inte är så idrottsintresserad...

LADY JEN sa...

Härligt med en dag till "ledigt". Själv har jag ju sportlov denna veckan så jag har ju några härliga dagar till framför mig!
Snygg mössan blev...

silveropulver sa...

Hi hi! Vilken support att sitta och heja i en sån där!

Myggan sa...

Vad fin den blev. Jag måste räknas som delägare så jag kan ta den nästa vecka. =)
Hos oss buktar taket in men inte fick man gå hem för det. Jag smyger utmed kanterna och småspringer mellan bärande pelare. Ganska läskigt.

En tappad maska sa...

Hade önskat att min skola också varit stängd igår när jag vaknade och det var minus 32- men attans det var bara att gå dit men jag stickade lite på lunch rasten i alla fall :-)

kristina sa...

Fint med bonusdagar som kan användas till fin mössa! Ser att det skall bli stickevent till hösten.