söndag, juli 06, 2008

Nytt projekt

I går åkte jag och mannen de 34 milen till Norrköping för att hämta hem höna nr 2 som varit med sin kompis på en veckas träningsläger i brottning. Jag slapp köra och kunde ägna hela 7 timmar! åt ett efterlängtat projekt. Har nämligen tänkt i flera år att jag ska göra en pippi-tröja, men jag har prioriterat annat. Var inte helt koncentrerad så det blev lite baklänges-stickning också, men jag kom en bit på vägen i alla fall. Hoppade över resårstickningen och gjorde en uppvikt kant i stället. Jag vill nämligen att den ska bli så där härligt stor och hängig som Pippi Långstrumps tröja är.

8 kommentarer:

LADY JEN sa...

Ser mycket fint ut Carin, ska bli spännande att se den färdig sen!

Kram Jenny

Millan sa...

vad kul att du gör en sån tröja. De är ju så fina. Att du hoppar resåren tycker jag är hel rätt, den ska vara slapp och go.

Anna sa...

Är den fina klassiska tröjan till dig själv?

frisky frog sa...

Japp, tröjan är till mig.

LADY JEN sa...

Hej Carin... tror du du skulle kunna förklara för mig hur man lägger in "räknaren"´som du har på din blogg. Jag vill oxå ha en sånt men kan inte:)

Kram Jenny

LADY JEN sa...

Hej Carin. Nu har jag skickat sockbeskrivningen till din mejl.

Kram

Maria sa...

Hej!
Tack för klänningskomplimang! Mönstret är från Stoff och stil, men sedan har jag själv valt att göra det med olika tyger. Det blir så mycket roligare då...

textil stil sa...

Härligt att tröjan är till dig!Och visst är det bra att sticka i bilen.Vi ska iväg imorgon och stickväskan är självklart packad!