fredag, september 11, 2015

Nemo-portmonä

Eftersom någon jag gillar, en liten person på knappt 90 cm är väääldigt förtjust i den lilla clownfisken Nemo kunde jag inte låta bli att göra ännu en lite plånbok när jag hittade det här tyget. Att ge bort en "plånka" utan glass-pengar går förstås inte för sig. =)
Den här fick bli lite större än den första för att det inte ska bli för trångt och pilligt att hantera för små händer som inte har all finmotorik klar ännu. Jag kan verkligen rekommendera modellen som jag hittade på Pinterest och man snor ihop den på ingen tid alls. Tjohoo!
Framsidan pryds av Nemo och hans pappa. Jag gillar verkligen blått och orange tillsammans och har försökt förstärka det genom att använda orange dragkedja och snedslå. Insidan är nästan helt blå bortsett från en liten, liten Nemo som man får leta lite efter.
Ibland känner jag mig lite som Doris även om mitt kom-ihåg inte är lika katastrofalt som hennes. Teflon-minne som en nygammal kollega brukar säga. Det beror kanske på mängden som jag ska komma ihåg eller så koncentrerar jag mig kanske inte tillräckligt... Hur som helst är palett-kirurgen fin och har fått en egen plats på baksidan.

3 kommentarer:

Malin Elonsson sa...

Vilken fin! Kommer nog bli poppis :) syns snart <3

Myggan sa...

Supersöt! Det är ju bra att hon har något att stoppa mynten i när hon lurat av omgivningen alla mynt. =) Gullungen!
/Syster Yster

Otaliga projekt sa...

Jättefin! Funkar nog bra till stickmarkörer och dyl också.