tisdag, november 26, 2013

Syster

För det mesta tar man det för givet, men ibland blir man påmind om hur lyckligt lottad man är som har en syster och dessutom världens bästa syster. Ibland skojar vi om att vi är en person som råkade hamna i 2 kroppar och det är ju faktiskt delvis sant. Enäggstvillingar är menade att bli en person, men när den befruktade cellen började växa genom delning råkade den glida isär och så gick det som det gick - hehe. Det är väl därför vi tänker likadant, gillar samma saker och vill umgås med varandra så mycket vi kan (fattar inte varför vi bor 18 mil från varandra).
Eftersom inte alla har en egen får man rycka in som låtsas-syster ibland. Vara den som skickar små oväntade paket så att vederbörande slipper stämma sina föräldrar för att hon bara har bröder. =)
Någon som jag faktiskt gärna hade varit syster till behöver säkert ett fodral till sin mönsterpärm. Jag hoppas att färgerna passar dig E.

6 kommentarer:

Lina sa...

Vilka superfina snögubbar det har dykt upp på toppen av sidan :D hur går det med granarna? Nej det har inte blivit bebis här än :( det blir ju när det blir, men åh vad man väntar! Kram

Karin-Ida sa...

Jag visste inte att man kan stämma sina föräldrar om man bara har beöder, både jag och min dotter är i samma situation:) hehe
Jag har tre och hon två, bröder alltså!
Kanske är det därför vi håller ihop så bra, min mamma, min dotter och jag?

Karin-Ida sa...

Bröder skall det där konstiga ordet vara!

Sjömans-Elin sa...

E hälsar att hon fortfarande är lätt lipfärgig och att fodralet passar perfekt och att hon ska låtsassyrra tillbaka när tillfället är det rätta! Bamsekram!

Myggan sa...

Så bra att du tar hand om henne lite. Har vi inte erbjudit oss att ha henne var 3:e vecka? Då skulle hon få se på riktigt systerskap. (läs kivas om vem som fått mest kaffe, vem som ska borsta tänderna först osv) =)
/Syster Yster

Manduzana stickar sa...

Det är ju faktiskt jättedumt att ni bor så långt ifrån varandra om ni vill umgås så mycket som möjligt ;)