onsdag, november 07, 2012

Vormorgun #2

När syster Yster och jag skulle till sy-festivalen i Borås hade jag bestämt mig för att köpa garn till ännu en Vormorgun, men inte fanns det något isländskt garn att köpa inte så vi lämnade festivalen och körde till Kinna-garn istället.. 
Denna gång fick det bli det Vormorgun á la Frisky Frog. Inget zickzack-mönster - bara smala ränder i färger jag gillar. Det var lite pirrigt innan den var blockad och klar för jag tyckte först att den blev mycket mindre än den första, men det var lugna bananer - den passar perfekt. Vilken tur att jag lyssnade på storasyster - det var sååå nära att jag repade upp den.
Av någon anledning fick jag mycket garn över så jag bestämde mig för att plocka upp maskor och sticka en kort ärm. Riktigt lyckat om du frågar mig. Sen jag fick den klar har jag haft den varje dag... Och vet du, härom dagen åkte jag mot Borås för att hjälpa stora hönan att sätta upp hyllor. Gissa om det var lätt att svänga in till Kinna-garn och köpa garn till #3, men denna gången blir den (så gott som) enfärgad. Tihii

18 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Jättefin tröja i härliga färger. En syster bor i Örby, är nog dags att hälsa på och ta hem garn. Men i går fick jag en ny höftledsprotes och får inte köra på länge.
Må gott!

/Eva

Eva Hudin sa...

Jättefin tröja i härliga färger. En syster bor i Örby, är nog dags att hälsa på och ta hem garn. Men i går fick jag en ny höftledsprotes och får inte köra på länge.
Må gott!

/Eva

Anonym sa...

Så otroligt vacker jumper! Färger,modell o allt. Grattis!
Agneta

Missen sa...

Utläcker vill ha! En grön sådan skulle sitta fint/ kram

Karin-Ida sa...

Just en sån modell vill jag sticka, var har du hittat mönstret?

Ullfull sa...

Såå fin och vilka fina färger!!/Kram Anita

PetraO sa...

Ååååh så vackra färger! Kram

Manduzana stickar sa...

Den är riktigt snygg! Härligt med en massa färger :)

Lina sa...

Jättefin! :) kram

Iréne JB sa...

Håller med alla andra: SÅ FIN! Både modellen och färgerna. Blir ju sugen på att komplettera min grå med en mer färgglad på en gång!

Maritas Maskor sa...

Så otroligt snygg!
Det förstår jag att den är en favorit varenda dag!
Fint med gladrandigt :)

Blenda sa...

Jättefin!

Ha det gott/Blenda

Stick-kine sa...

Jättefin tröja! Verkar ha perfekt passform, tur du inte repade...

Ullhärvan sa...

Helt underbar! /Kram Carin

Kerstin sa...

Wow, en riktig glad tröja// Kerstin

Skräddardotter sa...

Fin!

Maria i Falkenberg sa...

Jag kan inte hitta adjektiv nog för att beskriva hur jag känner när jag ser den här tröjan. ADORABLE! Vilken färgkombo! Om du tröttnar på den....

The Knitting Seaman sa...

Whohoo! Snygg!