tisdag, november 13, 2012

MDF

Jag var på en av stadens byggvaruhus för att köpa en kontakt. När jag ändå var där gick jag en runda för att se vad de hade att erbjuda och där stod de - svart (?) MDF. Egentligen är de väl grå, men så snygga. Genast gick min hjärna igång och jag började fundera på vad jag skulle kunna göra av dem. När jag kom hem insåg jag vad vi behövde. Jag är så himla trött på kassar och hinkar vid kaminen. Jag vill ha fint!
 Det fick bli en låda med 2 fack. Ett för tidningar och ett för "i-tänne". På svenska: Småbitar från vedbacken och spillvirke från bandsågen på jobbet som är lätt att starta upp en brasa med.
MDF har en hård yta, men väldigt porösa kanter som inte är så hållbara så jag valde att skydda dem med lister upptill. Om jag tyckte MDF´n var bra? Njae... färgen är gudomlig, men kvaliteten var sämre än i vanlig MDF. Mycket mjukare och fast jag förborrade efter alla konstens regler sprack skivorna långt efter jag hade skruvat. Det syns ju inte under för sprickorna är under listerna, men ändå. Hur gick det till?
Funktionellt blev det i alla fall och jag är väldigt nöjd. Ordning och reda, städning på en fredag. =)

8 kommentarer:

Karin-Ida sa...

Mycket snyggt OCH funktionellt!!

Cicci H sa...

Tänk vad fint du kan!

Maria i Falkenberg sa...

Härligt med ordning!

Selda sa...

Hej! Oj, vilken fin blogg du har! Jag blir jätteinspirerad när jag vandrar runt här. Mycket fint. Grodjackan är ju fantastisk. Tack för fina bilder och inspiration!/Mvh Gisela

Myggan sa...

Vilken fin! Nu blir det ordning på torpet.Tänk om mina snickarprojekt kunde bli lika bra. Det blir liksom nåt fel mellan hjärnan och händerna när jag ska snickra. =)
/Anna

Emilia sa...

Så snyggt det blev!

Majstess sa...

Mycket snyggt!!!

Ullfull sa...

Så snyggt!! Kan Du inte bo hos mig och fixa massa snygga saker;))/Kraaaam Anita