måndag, november 05, 2012

Världens bästa syster

För ett tag sedan fick jag en cykel av kärleken, en elcykel. Han som sa att vi fuskade när vi hyrt elcyklar på Gotland köpte en till sig själv på sensommaren och så fick jag en också. Nu cyklar jag till jobbet så gott som varje dag - i ur och skur - ca 7 mil i veckan. Idag var det mest skur. =/ 6 grader och regn blev som småspik i ansiktet och jag var väl inte på bästaste humör när jag kom hem. Då låg det där, i brevlådan!
Finaste paketet från finaste syster Yster (är hon synsk nu också?). En liten prickig, grön necessär, en reflexgroda och söta näsdukar med grisar på. Just nu är jag och många av mina elever sålda på decoupage så jag bestämmer mig nog för att låta bli att snora i de där fina näsdukarna och placerar dem på en träburk eller två...
Tack fina, fina syster Yster!

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Tänk vad det är roligt att få något annat än räkningar i brevlådan! Och härligt att ha fina systrar (jag har två och en svägerska så jag är lyckligt lottad (och en fin bror också för den delen :-))

Myggan sa...

Nån nytta ska man väl ha av syrran, och när jag ändå tog en till mig så fick det bli en till dig också. Reflexen är inhandlad i en blågul butik nära dig. =)
/Syster Yster

Maria i Falkenberg sa...

Underbart med sådana paket! :)