måndag, september 05, 2011

Energi-kick

...får man hos syster Yster och Raggmunk. I lördags hjälpte vi päronen att flytta och sen skyndade vi oss tillbaks till mosquito-land för att svida om. Vi skulle nämligen till Jönköping för att ingå i raggar-cruisingen i Raggmunks fina Thunderbird. Mycket trevligt att glida på Storgatan bland 200 finfina bilar och massor av åskådare. Och vet ni - man kan sticka samtidigt. =) Man skulle kanske skaffa en egen...
När man är hos Raggmunken på sensommaren får man ofta med sig påsar med gulingar hem. Tack snälla! En stunds rensning och sen njöt vi av smörstekta kantareller i liiiite grädde på varma mackor toppade med en god ost. Yammie! Tack för en mysig helg! P&K

7 kommentarer:

Missen sa...

mums!

Raggmunk sa...

Tack själva, gick ju ganska smärtfritt med flytten. Vi syns ju snart igen. =)

Myggan sa...

Energikicken gick på båda hållen och till helgen är det ju dags igen. =)
/Syster Yster

Sunna sa...

Vilken skatt att ha en sån syster, låter häftigt att ragga i raggarbil och sticka också, är det det som kallas tantragg?

Emilia sa...

Låter som varm macka de luxe ;) Väldigt fina sockar också!

Malena sa...

Det är obekvämt att sticka bakom ratten, tro mig jag har provat. Dock stod bilen stilla och jag väntade på dottern...
Tänk också på alla pengar du sparar (=kan köpa garn för) om du inte har en egen raggarbil ;)

Romantiska Hem sa...

Här kommer en viktig anteckning till rara dig;)
För det gäller att vara ute i god tid! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. OBS; MAT, SAFT; BAK: SYLT OCH DYLIKT ÄR OCKSÅ UNDERBART HANTVERK! Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
Vi tar 250 kr per dag oavsett antalet dagar.
Kram Petra o Ingela www.levvackert.blogspot.com