tisdag, juli 27, 2010

Thunderbird

I torsdags styrde jag och mannen kosan norrut. På programmet stod #1: Inköp av en styck motorcykel. #2: Umgås med grodan´s syskon. #3: Åka raggarbil. Först blev det en tur till Hovslätt där mannen äntligen gjorde slag i saken och blev en motorcykel rikare (vilket också betyder att jag har mer tillgång till hans gamla hoj). Tillägg: Det blev ännu en japan till familjen, denna gång en Suzuki v Strom 1000. En 08:a utan en enda mil. Senare på dagen träffades vi och mina syskon (3) och deras familjer hos lillebror och grillade och hade det mysigt. Det är inte så ofta vi samlas hela gänget så det blev natt innan vi skildes åt. Mycket trevligt!
Som vanligt när vi är i Jönköpingstrakten sover vi hos syster Yster och bästaste svågern. På fredagen var det dags, för första gången skulle jag åka raggarbil. "Knutta" har jag varit i många år och nu skulle jag bli "raggarkôna" också. =) Bästaste Raggmunken har en fin Thunderbird som skulle ta oss ut på utflykten.
Vi har det bra, vi här bak i bilen...
Gubbsen fram och damerna i baksätet.
Färden gick först till Turbinhusön i Tidaholm där vi fikade utanför gamla turbinhuset. Där finns också små hus med diverse försäljning så det tog sin lilla tid innan vi var klara.
Det är något visst med vatten som rör på sig. Såååå rogivande att man inte vill gå därifrån! Under resan tillbaks blev det lunch på ljuvliga räkmackor hos en av Vätterns alla fisk-rökare och rökt sik köptes med hem till kvällsmaten.
Tack snälla ni för en toppendag och en härlig helg!

3 kommentarer:

Inga sa...

Härlig tur! Grattis till motorcykeln! Vad blev det för sort?

Raggmunk sa...

Tack själva, vi har det ju alltid trevligt tillsammans.
Nästa gång så kan du glida upp på framflygel för ett foto. =)

Puss & Kräm

Linda sa...

Så mysigt du verkar ha haft det!
Jag bara älskar ditt sätt att sy fast "namnlappen" på din vita tunika, det ser fantastiskt lyxigt ut med den lilla spetskanten runt omkring.