söndag, oktober 19, 2008

Utmaning

Jag fick en utmaning av syster Yster. Smink är egentligen inget måste för mig, men jag använder det när jag åker hemifrån, fast kanske inte på sommaren...

Sminkar du dig varje dag? Nej, långt ifrån. fast ju äldre jag blir ju oftare tenderar det att bli. Har bara sminkat mig regelbundet de sista 5 åren.

Hur mycket tid lägger du på att sminka dig till vardags? Tog tiden i morse när jag sminkade mig för att gå ner till hotellfrukosten. 4 minuter!

Hur mycket pengar lägger du på smink varje månad? Varje månad? Max 200 spänn om året.

Vad använder du för smink till vardags? Concealer (är precis som syrran vallon-svart under ögonen fast jag slutade med kaffe för flera år sedan och jag har massor av allergiutslag runt munnen och på näsan), puder, rouge, ögonskugga om jag är riktigt på hugget och mascara.

Om du fick välja endast en produkt, vilken skulle det vara? Concealern tror jag... Periodvis ser jag för jäv... ut i ansiktet pga allergin.

Vilken produkt klarar du dig utan? Använder aldrig, aldrig läppstift. Det är supersnyggt på andra, men själv känner jag mig bara fånig.

Jag skickar utmaningen vidare till Stickfrossa och Medeas värld.

6 kommentarer:

Raggmunk sa...

Vilken tur att man är naturligt vacker och inte behöver smink ;)

Myggan sa...

Förmodligen bara lat...=)

annimade sa...

Härligt att se en som är likadan som en själv - angående det där man smetar i ansiktet. Eleverna blev alldeles till sig när jag hade mascara på mig i fredags, tyvärr hade lyckats få in sågspån i ena ögat så mascaran satt under istället, tror jag skiter i det nu på fredag.... Naturligt vacker som sagt....
Angående tråden är det svetstråd, jag gjorde dom då jag var hjälphandledare på en kurs med Hemslöjdens ungdomsläger så dom köper in ganska stora kvantiteter och då går det att få tag på. Stängseltråd var ju ett kanonbra tips, tack! Ha det bra! Anni

kristina sa...

Tur att vi är olika! jag skiljer på mitt officiella jag, som alltid är sminkat, och mitt vardagliga jag som bara är sminkat om jag behöver muntras upp lite. Sminket i sig muntrar inte upp, men jag känner mig snyggare och därmed lite mer tillfreds med mig själv. Jag känner mig oklädd utan smink. Kommer hemifrån antagligen. Min mamma skulle aldrig hälsa på någon utanför familjen utan att vara "mejkad", som hon kallade det.

Anna sa...

Hallå där, jag svarar snart... kram!

Medea sa...

Precis när jag tänkte att "det var en kul grej" fick jag se att jag fått utmaningen att svara. Kul tycker jag. Jag svarar med en gång.
I morgon åker jag till Provence och då är det ju försent.
Kramar Efwa