tisdag, oktober 07, 2008

Grodvantar

Surrade runt bland mina favoritbloggar i morse och hamnade till slut hos Signe mitt i livet. En trevlig blogg där hon bla visa bild på ett par fina vantar med katter på. Blev lite nyfiken så jag klickade på länken och hamnade här. Och se, där fanns ett mönster för mig också. Gissa om jag har beställt det? Hm, ännu ett projekt på önskelistan... Bilden har jag lånat från Jorids lille butikk

8 kommentarer:

Susanna sa...

Åh, coola.

Jag vill ha kattvantarna! Men jag antar att det ska stickas på strumpsticka och riktigt så bra är jag inte på det... :(

Maria sa...

Visst är de fina! Jag köpte grodmönstret också när jag ändå köpte kattmönstret. Har restgarner Alpaca blå och grönt som jag tror kan funka, dessa ligger dock långt ner på listan :)

Kaja sa...

Coola! Ska se om jag hittar några åt mig också. Synd att jag faktiskt inte är så himla förtjust i fåglar, trots namnet, men de kanske har några med giraffer??

Grodor till dig är ju klockrena! Hoppas att de blir lika fina när de är klara. Ser hyfsat svårt ut... (åtminstone för mig som fortfarande får betecknas som sticknovis)

kristina sa...

Klart att du måste ha grodvantar, det säger ju sig själv.

Myggan sa...

Häftiga! Men det här med flerfärgad mönsterstickning är inte min grej. Speciellt inte med strumpstickor. Håller på att bli galen på min lilla pippitröja. Tänk då med så pilligt mönster.

med nål och tråd sa...

Haha, det är verkligen vantar som man blir glad av!

hea sa...

Urläckra! Och annorlunda!

silveropulver sa...

Oj! Vad häftigt. Såg först inte grodorna, de smälte så bra in och mönstret såg så traditionellt ut. Fint!