fredag, augusti 29, 2008

Släkthelg

Om några timmar bär det av mot nordligare breddgrader. Vi ska "hem" till Habo för att umgås med släkten hela helgen. I morgon ska vi till Björkhaga i Mullsjö och fira papsen. Han har nämligen nått den aktningsvärda åldern 70. Grattis! Barn och barnbarn har skramlat till en mysig färd med båt på Vättern där mat och underhållning ingår.

På söndag är det som sagt dags för konfirmation. Givetvis blev det en ny klänning, en asieninspirerad variant i grönt förstås. Tittade mycket på sådana klänningar när vi var i Thailand, men tyvärr fanns det inget för oss kvinnor som är fullvuxna (inte skor i 41 heller) så då får man sy själv. Modellen sitter väldigt snyggt på - har nämligen gått ner 12 kg. Jag säger bara: Ät rätt - bränn fett. Något av det bästa som hänt mig. Tack Kristina!

Till sist vill jag säga: Tack snälla alla som tittar in här och lämnar så fina kommentarer. I dag har jag haft över 4000 besökare. Det är ju helt otroligt! Det trodde jag aldrig när jag började blogga! Under helgen ska jag fundera över hur detta ska firas... så håll utkik.

8 kommentarer:

OttoPippi sa...

Du är nomierad "hemma hos mig" :-)
Ha en trevlig helg!!!

hea sa...

Jättesnygg klänning!!! Vad du är duktig!

kristina sa...

Bra att du syr så snygga kreationer själv. Det är ju alltid roligare med det man själv skapat. Och det där med vikten - visst är det ett jättebra sätt att gå ner på.
Kram

Janette sa...

jättefin klänning! gillar kombinationen av asien och svensk lindblomsgrönska :-)

Myggan sa...

Tvillinghjärnorna har arbetat igen. Bloggat om samma sak utan att titta på varandras. Det har ju aldrig hänt förr.....
P-K.

makiato sa...

Kul med så många besökare!

Moxy sa...

Vilken vacker klänning. Vad du syr och står i.

Simone's Mor sa...

Vad fin den är.. jag älsker den grönne färgen..
Du är duktig :-)
Tittede in via Heas blogg..
Hälsninger