torsdag, augusti 21, 2008

Skrot?

I går gick färden till Skroten. Hade för en gång skull en lista med mig för att inte köpa hej vilt, he, he. Det ska bli en manchesterkjol, en skjortklänning i jeanstyg och två klänningar/tunikor i linne, bomull och lite siden. En av klänningarna måste vara klar nästa helg för då ska jag på min systerdotters konfirmation "hemma" i Habo kyrka där jag själv är både döpt och konfirmerad.
En väns mamma var också med och köpte tyg till en tunika typ Odd Molly. Jag ska sy den så nu blir det sena nätter igen. Funderar på hur jag ska hinna lämna in symaskinen på service... Idag måste jag i alla fall lämna in min kamera för bilderna blir inget vidare när inte blixten fungerar som den ska.
När man ändå är så nära måste man göra ett besök på Kinnagarn. Det blev lite smått och gott, men nu får jag nog börja fundera på ett köpstopp på garn. Hur som helst ska Tildagarnet bli en pippitröja till brorsdottern, stränggarnet en badrumsmatta, raggsocksgarnet vantar i tegelstickning till min stora höna och det gröna bomullsgarnet ska blandas med ett annat och bli en kofta. Det melerade har inget riktigt ändamål ännu, men kanske att det blir vantar... Ser ni alla röda prislappar? I like!

9 kommentarer:

Medea sa...

Jag vill också åka till Skroten!! Vilka fina tyger du hittade. Garnerna med förresten. Gillar det gröna speciellt.
Habo kyrka är ju fin. Där har man varit ett antal gånger.

Janette sa...

röda lappar tjoho! :-)

jag har köpstopp. men jag vet inte till hur länge. tills jag inte kan hålla mig längre kanske? :-D

Myggan sa...

Får man gissa att det blir en grön klänning =)
/P-K

OttoPippi sa...

Vilka härliga fynd!!! Jag och min mamma skall också gör en Skroten-tur någon gång i höst (inte för att jag egentligen behöver mer tyg, men ändå..... :-) :-)

kristina sa...

Ja, jag undrar just varför det alltid är så svårt att avstå från att köpa garn på "skrotar", när det, för mig, alltid är ett stort motstånd mot att köpa på "fina gatan"?
Kram

Majstess sa...

Ja Kinna garn är toppen!!! Det var längesen jag var på skroten dock trots att det ligger nästan jämte... Fina inköp har du gjort!!!

Mia sa...

Du har en utmaning på min blogg.Mia

oppåpoppa sa...

Jag har utmanat dig på min blogg.

TruckerElin sa...

Gissa om jag är avis när jag läser att du varit till mina två favoritaffärer! Dom är två av tre anledningar (nr3 är Gekås) till att jag saknar att bo i Skene.. :)
Nyfiken fråga, bor du där i Kinna Skene trakten?