torsdag, september 12, 2013

När man är hemma...

...ska man vara frisk. Det är i alla fall vad mannen i mitt liv brukar säga och jag kan bara hålla med. Idag är jag hemma med feber, halsont och en näsa som rinner hela tiden. Ghaaa, jag avskyr det! Och jag som ska ut på trevligheter i helgen - måtte jag bli frisk till lördag.
När jag gick upp i morse efter en lååång sovmorgon tänkte jag att kanske, kanske skulle jag kunna avverka de sista varven på min Caramel. Nä nä, det är som vanligt. Så fort jag får minsta lilla feber orkar jag knappt släpa mig till toan än mindre vara kreativ. Tur att jag inte är sjuk så ofta.
Tills kreativiteten återvänder njuter jag av en stooor hög med garn som jag fick härom kvällen när jag umgicks med någon som jag tycker mycket om. Jag har nog bestämt vad det ska bli av det vita, men vem vet - jag kanske hinner ändra mig. Tack snälla för en härlig kväll och garnet! Jag hoppas verkligen att jag inte hade med några dumma baciller hem till dig...

6 kommentarer:

Myggan sa...

Den nedre bilden ser ju betydligt mycket trevligare än den övre. Se nu till att krya på dig annars måste vi ju klippa får och ha kul utan dig. =)
/Syster Yster

Missen sa...

Krya på dig/kram marie

myzpyz sa...

krya på-kramar i mängder!!!
puzziznuzz

Emmas dagar sa...

Tack så mycket!
Hoppas du snart är kry igen!
Kram! (jag är inte rädd för baciller ;-) )

Sjömans-Elin sa...

Men! Nu är du frisk. Du ÄR frisk. Och du är på väg norrut. Right?!

Cicci H sa...

Usch då! Krya på dig så du orkar vara kreativ igen :-). Tänk vad dina elever måtte sakna dig när du måste vara hemma!Kram