måndag, september 30, 2013

Åhaga

Japp, nu är det en tradition - det har jag bestämt. Eftersom min stora höna bor i Borås blir det Syfestival, middag på restaurang och övernattning i M´s lilla 1:a. Syster Yster och så många av våra barn som möjligt får vara med. =)
Själva syfestivalen är kanske inte (med några undantag) något att skryta över, men några inköp blev det allt. Lite fina tyger slank ner i påsen. Tänk att man alltid hittar nya, kul motiv.
Inte så mycket garn dock, bara de som jag hade på "listan". Sockgarn, Tant Koftas regnbågsgarn och så en komplettering. Jag är osäker på om det Supersoft jag köpt innan till min Something Silver räcker så jag tog ett nystan till.
Och så lite smått och gott. Smyckesdelar, pärlor, knappar och ett band med mitt favoritdjur på. För att ni ska se hur snyggt det är har jag tagit en närbild. 
Den stora behållningen av mässan är ändå alla möten. Möten med gamla och nya stick-vänner som man träffat i olika sammanhang, möten med bloggläsare som kommer fram och säger hej och möten med blogg-innehavare IRL. Oj vad många härliga människor vi träffade. Om lillasyster får bestämma gör vi om det. =)

5 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Roligt att träffa er och jag tänker också göra om Borås. :-)

Medea sa...

Det är alltid lika kul att ses i verkligheten!

Emilia sa...

Låter kul! Någon gång ska jag också åka på symässa ;)

Susilull sa...

Mycket trevlig tradition!
Roligt att träffa dig och syster Yster!
Det är svårt att undgå er :-D

Carin@Ullhärvan sa...

Finfina inköp! Grodbandet är underbart!! Kram