torsdag, mars 08, 2012

Vad har du i väskan?

Jag har sett det bla hos Kristina och hos finaste syster Yster. - Vad har du i väskan? Jag hällde ut innehållet i min mini-väska (25 X 30 cm) på köksön. Är allt det där mitt?
4 pennor, min jätteplånbok, 3 nyckelknippor (till 3 slöjdsalar), olika thépåsar, en grön karbinhake, vinboken där jag skriver in goda viner som jag stöter på, resekortet i fina röda-med-gröna-hunden-fodralet, bankdosa, en lathund för larmet på jobbet, tidtabell för Öresundstågen, tandtråd, 3 alvedon, en sliten reflexväst i fall jag går hem från jobbet, våtservetter, en supertunn tygkasse, en liten anteckningsbok, almanackan, ett måttband, ett litet kuvert med instruktioner och papper för 4 djur i origami, bilnycklarna till "grodan", pappersnäsdukar, telefonen, saketter, försvarets hudsalva, en påse tuggummi, superlim (ett måste i alla kvinnors handväskor), 2 emaljerade kopparplåtar, hårsnoddar till långa hår vid pelarborrmaskinen, 6 nyckelbrickor och 2 långa limstavar till en limpistol. Hur i hela fridens värld hamnade allt det där? Vad har du i väskan?

6 kommentarer:

Sanne sa...

Vet inte om jag vågar titta efter i "komposten" längst ner i botten...

Myggan sa...

Hur skulle man kunna överleva utan sin handväska? Vad har du superlimmet till om man får fråga? Är det istället för cykellås? =)
/Anna

Fiff sa...

Det var en rolig grej :-) Får kanske göra samma inna hos mig! Snacka om personligt..!

Fiff sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Efwa - Medea sa...

Jag inspirerades också av Myggan och Kristina och här kan du se vad min väska innehöll för några dagar sedan.

Kristina sa...

Ja,vad säger man om innehållet...:-) Underbart och olika... Ha en bra vecka!