torsdag, mars 08, 2012

Vad har du i väskan?

Jag har sett det bla hos Kristina och hos finaste syster Yster. - Vad har du i väskan? Jag hällde ut innehållet i min mini-väska (25 X 30 cm) på köksön. Är allt det där mitt?
4 pennor, min jätteplånbok, 3 nyckelknippor (till 3 slöjdsalar), olika thépåsar, en grön karbinhake, vinboken där jag skriver in goda viner som jag stöter på, resekortet i fina röda-med-gröna-hunden-fodralet, bankdosa, en lathund för larmet på jobbet, tidtabell för Öresundstågen, tandtråd, 3 alvedon, en sliten reflexväst i fall jag går hem från jobbet, våtservetter, en supertunn tygkasse, en liten anteckningsbok, almanackan, ett måttband, ett litet kuvert med instruktioner och papper för 4 djur i origami, bilnycklarna till "grodan", pappersnäsdukar, telefonen, saketter, försvarets hudsalva, en påse tuggummi, superlim (ett måste i alla kvinnors handväskor), 2 emaljerade kopparplåtar, hårsnoddar till långa hår vid pelarborrmaskinen, 6 nyckelbrickor och 2 långa limstavar till en limpistol. Hur i hela fridens värld hamnade allt det där? Vad har du i väskan?

6 kommentarer:

Sanne sa...

Vet inte om jag vågar titta efter i "komposten" längst ner i botten...

Myggan sa...

Hur skulle man kunna överleva utan sin handväska? Vad har du superlimmet till om man får fråga? Är det istället för cykellås? =)
/Anna

Fiff sa...

Det var en rolig grej :-) Får kanske göra samma inna hos mig! Snacka om personligt..!

Fiff sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Medea sa...

Jag inspirerades också av Myggan och Kristina och här kan du se vad min väska innehöll för några dagar sedan.

Kristina sa...

Ja,vad säger man om innehållet...:-) Underbart och olika... Ha en bra vecka!