söndag, augusti 15, 2010

Present

I några dagar har vi "lånat" systerdottern. Trots att vi mer än gärna hyser henne och inte behöver mutor hade hennes mamma skickat med en hel kasse presenter. Ägg från höns och ankor, hemmaodlade rovor och potatis och garn. Tack snälla!
Det rosa är ull/silke från Teetee och det blågröna är ett festligt bandgarn i bomull från Schachenmayr. Tyvärr måste jag sticka sockor som ska säljas på Allmogemarknaden så jag får försöka låta dem vara ett tag till...
-
Mitt räkneverk har krånglat och jag har inte kunnat se hur många fantastiska besökare jag haft, men idag inser jag att den har passerat 81 000. Wohoo, det måste ju självklart firas! Ska fundera lite på hur och mer om det kommer snart.

6 kommentarer:

Myggan sa...

Det var så lite så- =)
Mitt räkneverk har passerat 30 000, och det tycker jag är fantastiskt. "Firandet" kommer i veckan.
/Anna
PS. Sockor är.....

Maria i Falkenberg sa...

Lycka till med sockstickandet:) Inga prickiga "plastkassar" på g? Skulle behöva en ny skolväska men jag inser att materialet inte platsar i allmoge-epoken:)

Inga sa...

Fina presenter! Bandgarnet har jag stickat en halsduk av. Bilder finns här: http://ingapyssel.blogspot.com/2010_06_01_archive.html
Lycka till med dina projekt!

Ulla-Bella sa...

Båndgarnet er så kjekt - med oppskrift på baksiden av merkelappen:) Mye fint å se her i bloggen din, så jeg la meg som følger:)

MiA sa...

Härlig färg på bandgarnet!

johanna sa...

grattis till alla besökare. Schyssta presenter du fick.