söndag, augusti 16, 2009

Stick-café

Jaha, då var man tillbaks på jobbet. Ganska skönt om ni frågar mig. Jag gillar nämligen det jag arbetar med, kollegorna och alla härliga elever. Dessutom är detta mitt första "riktiga" läsår och det är jag, bara jag som planerar mina lektioner. Jag behöver inte ta över ärvda elevuppgifter som jag inte kan styra över. Tjohoo, vilket år det kommer att bli! Sista dagen på ledigheten bjöd jag in till stickcafé. Kicki och Maria kom och förgyllde min dag. Det blev härliga sticktimmar även om min stickning är ett måste-projekt som inte inspirera ett dugg (ni ska få se när jag är klar). Vi började utomhus, men när regnet kom var det bara att knalla inomhus. Tack för sylten tjejer! Nu är ostkaka ett måste... jammi.
-
Har du sett att det blir stick-event?

3 kommentarer:

Myggan sa...

Det är lite mindre jord och grus på jobbet va?
/Syster Yster

Evas Passion sa...

maste vara underbart att vara larare!!!!kul att du bestammer allt!!!!Mysigt med stick kafè,bodde jag i sverige sa kom jag bums!!!ha en bra dag!

á Yeliqa sa...

Mysigt med stick-kafé! Det är alltid lika roligt att sitta och surra med goda vänner medan man handarbetar även om det inte är alla gånger det roligaste arbetet man har i händerna:)