söndag, juni 21, 2009

Midsommarfirande

I fredags firade vi midsommar och idag infann sig värme och sol över vår del av västkusten. Yippie, nu måste det väl ändå vara sommar? Vi firade midsommar med huset fullt av härliga kompisar och en hel drös barn och ungdomar. Alla verkade trivas för det var sång och skratt till långt in på natten. Vilken tur vi har som har så góa vänner!
När långklänningen gjorde sitt återtåg redan förra sommaren fnyste jag. Aldrig att jag skulle ha en! Men, men, man ska aldrig säga aldrig. Det är ofta jag tvekar till nya moden, men efter ett tag har jag liksom vant mig. Så blev det även med långklänning så jag beslöt mig för att sy en till festen. Chiffongtyget i den fodrade kjoldelen har jag fyndat för många år sedan och överdelen är ett vanligt bomullstyg kantat med en hemmagjord snedslå i guldtyg. Snodden i dragskon som delar över- och underdel har jag tvinnat av ett guldgarn. För att få lite tyngd i den knöt jag fast 3 röda glaspärlor varje ände. Modellen har jag plockat ihop från bla mönstret till förra inläggets modell.
-
Jag hoppas att ni också fick en härlig helg och njut av värmen om den även kommit till er!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig färgklick - vackert!

Kram Jenny

fale artut sa...

UNDERBAR!

Lena sa...

Hej! Jag läste ditt inlägg hos Anna och skrattade.Min bror bor i Jönköping och han har 3 Citroén-er!! Han är också underbar och unik ;) Snygg klänning du gjort-Trevlig sommar!/Lena, som också gått på Klangen

Raggmunk sa...

Tack för en mysig midsommar!

Flittige hender sa...

Vakkert - en nydelig kjole :0)
Så koselig blogg du har. Jeg fant ikke noen følger, men jeg har linket det til blogglinsten min - håper at det er greit.
Ha en fin uke :0)

Maria sa...

Vilken underbar klänning!

Sunna sa...

Helt underbar klänning, så fantastik duktig du är

kristina sa...

Jättefin klänning, som säkert hjälpte till att skapa den där riktiga festkänslan!

Anonym sa...

WOW!Underbar! Ljuvlig! Röd!
Maria i Falkenberg

hea sa...

WOW!!! Den är sååå läcker!!!
I en sån klänning kan man inte bli annat än lycklig!