måndag, september 22, 2008

Prickigt paket

Kolla vad som låg i brevlådan. Visst är de fina? Jag älskar Stickfrossas "amöbor", här på pocketfodral i linne! Jag beställde ett på Lilla Stickfrossa för att ge till syster Yster och fick ett extra som present. Tack snälla Anna, du förgyllde verkligen min dag!
Något annat som gör mig glad är mat, i alla fall god mat. I lördags var det dags för en av årets höjdpunkter. Jag säger bara - surströmming. Mmm, vad kan man mer önska sig? Årets variant blev en burk filéer från Kallax. Det är lite smidigare att rensa filéer än hela fiskar, men man missar tyvärr det bästa - fiskrom. Vi äter strömmingen tillsammans med mandelpotatis, rödlök och creme fraich. Vill man kan man rulla in allt i ett tunnbröd. Har du inte prövat än kan jag verkligen rekommendera det.

3 kommentarer:

Anna sa...

Har du sett att du har fått en utmaning hos mig?

hea sa...

Men hjälp! så sugen jag blev på surströmming nu!!! Jag håller med - det är såå himla gott.
Med mitt "norrländska" påbrå har jag nog fått i mig det redan med modersmjölken. Men nu var det ett par år sedan vi åt det - tyvärr.

kristina sa...

Bokfodralen är underbara, lyckliga du! Surströmming har jag ätit flera gånger, men kan inte säga att det gör mig lycklig, faktiskt!