torsdag, september 25, 2008

Ny utmaning

Jag fick en utmaning av syster Yster som har bloggen Myggans surr och dagen efter fick jag den också av Min resa. Håll i er, nu avslöjas några väl bevarade hemligheter.
- 5 saker i frysen: majskolvar, brysselkål, kycklingfilé, laxfiléer och pumpakött
- 5 saker i garderoben: cowboyboats, mc-ställ, undangömt garn, en verktygslåda och massor av för stora kläder
- 5 saker i bilen: skräppåse, Magnus Metare, en vit keps för cruising, en grön filt som jag fått av syster Yster och en handbok för Twingo
- 5 saker i handväskan: massor av tuggimi, almanackan med massor av "viktiga" anteckningar och info, ett ufo (för tillfället disktrasor), gamla kvitton och tuchpennor
Jag skickar utmaningen vidare till alla som behöver lite tidsfördriv.

Silver & pulver tycker att det borde vara lag på att tvillingar ska bo i samma stad. Jag håller med! Trots att vi träffades förra helgen längtar jag som en tokig. Jag har så många projekt som jag skulle vilja göra tillsammans med henne och de 18 milen som skiljer oss känns för tillfället oändliga. Drömmer om ett boende där vi kan bo allihop... Kortet tog jag när vi åkte till Prag i våras.

10 kommentarer:

PetraO sa...

Ja visst är det härligt med systrar, jag har också en som jag tycker väldigt mycket om!

Myggan sa...

Man saknar alltid sin "halva". För det är det man är utan henne, halv som Yin är utan Yan. Men ni vi blir gamla (eller jag vinner på lotto) då ska vi bo ihop.
Puss på dig lilla syster yster.

Anna sa...

Jamen vilken UNDERBAR bild! Shit, nu fick jag längtattack efter min syrra. Ska ringa på d
irekten.

kristina sa...

Jag har ingen syster, så jag vet inte hur det känns! Jag får ha min man som den andra halvan som jag inte kan eller vill vara utan! Underbar bild! Two of a kind!

Nina-Marie sa...

Härlig bild! Har alltid smyglängtat efter en syster, trots att jag har tre goa brorsor. Man skulle kanske ha lite mer gemensamt tänker jag! Såg bilder av din vita kappa i skolan igår. Den är hur snygg som helst!

OttoPippi sa...

Så härligt att höra!!!! Jag är så SUPERINTRESSERAD av allt som tvillingar har att säga pga mina egna små monstertwins :-) :-) Själv har man ju ingen aning (har inte ens en enlings-syster tyvärr...)!

Vad lika ni är!! :-) Mina är ju också enäggingar! Kul!!

Myggan sa...

Byxorna funkade ;) Vad gör du hos polisen? Tur att inte mamma läser våra bloggar.
P-K

Raggmunk sa...

Inte bara bra när tvillingarna träffas, de har en förmåga att "gadda ihop sig" också ;)

Raggmunk sa...

Hej igen, är du spekulant på en
Ät Rätt bok? hittade en på Tradera.
Va vill du ge för den? ;-)

pulver sa...

Åh vilken fin tvillingbild!

När vi var små drömde vi om att bo i samma hus med varsin tvilling-man och ha en bil ihop med registreringsnumret ABC-123 haha. Varför vet jag inte längre men det pratade vi ofta om.

Även om vi varken kommer dela hus eller stad i den närmsta framtiden så ska vi i alla fall bo i samma land från och med jul!

/Pulver (Silvers tvillingsyster)