tisdag, september 30, 2008

En skatt

I år är det 3:e året som jag har städat på olika företag på sommarlovet. Inget roligt jobb, men arbetsgivaren är kanon och det kräver inte massa tankeverksamhet så man kan gå och drömma om projekt man vill göra eller vad man ska laga till middag. Redan i juli bestämde jag att en del av lönen skulle gå till dessa vackra stickor. Och nu har jag en egen skatt! De är underbara att sticka med eller att bara pyssla om lite. Det blir nog fina fodral i tyg till dem - plast är så tråkigt (och blänker förfärligt på bilden). Har sett att det finns virknålar också, så nu får jag börja spara till ännu en skatt...
Nu är vinsterna i tävlingen färdiga. 2 disktrasor i röda nyanser och 1 liten sypåse gjord av två kökshandukar går mot Göteborg i eftermiddag där Ladyjen finns.

9 kommentarer:

PetraO sa...

Stickorna är fantastiska - ett mycket bra val! Däremot så är jag inte lika nöjd med virknålarna - de har väldigt härliga "krokar" men är inte så bra att hålla i, de vill liksom ramla runt i handen på något konstigt sätt (kanske låter luddigt...)Det finns andra virknålar som inte är lika vackra men väldigt mycket bättre! Kram

kristina sa...

Nu känns det som om "alla" har sådana stickor. Jag går i valet och kvalet, men tycker att jag har i stort sett allt jag behöver. Det skulle vara för att man tydligen kan använda dem på flyget. Vet du något om det?

Myggan sa...

Haha. Tur att inte din man läser din blogg. Stickorna var väl inte billiga kan jag tänka.
Tala nu snällt om för storasyster vad du gjorde hos polisen.
/P-K

Moxy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Moxy sa...

Vilken underbar skatt. Vill också ha. Köper mig ett par nya 1ggr/mån. Det är så att vara fattig student som vill ha en massa garn och stickor.

OttoPippi sa...

Jättebra sätt att gör av lönen på :-) Dom verkar härliga - stickorna!!!

Raggmunk sa...

cash on delivery blir bra!!
Kram på dej

Maria sa...

Ja det kallar jag skatt! Själv håller jag på och försöker samla på dessa allt eftersom jag behöver ett visst sticknummer. Problemet är att de just då inte alltid finns, så jag ångrar faktiskt lite att jag inte köpte färdiga set från början. De är så härliga att sticka med, nu känns det nästan konstigt att sticka med vanliga metallstickor.

LADY JEN sa...

Stickorna ser riktigt härliga ut. Idag fick jag paket med posten... tack snälla Carin för de fina disktrasorna och den söta sypåsen.