fredag, maj 06, 2016

Sommarbyxor

Förra helgen blev det ett snabbstopp på Skroten när vi var på väg till matmarknaden i Borås. Egentligen ville jag ha ett ljust jerseytyg med rosor som skulle passa till det gröna linnet, men det fanns inget. Istället blev det ett härligt, mönstrat, sommarfärgigt, tunnt, vävt bomullstyg.
Mönstret hittade jag i Ottobre och satt som en smäck. Kanske att jag gör nästa par liiite längre och varför inte med mudd eller resår nertill.
Det blev en somrig outfit som passade så himla bra igår när våren kom. Hon sken liksom ikapp med glassarna i Siaglass butiken. Jag frågade om hon ville ha fler såna byxor, men då sa hon bestämt nej. En stund senare när jag vek ner de upprullade byxbenen sa hon att jag gäääärna fick sy fler byxor. Drog det om anklarna eller kändes de för korta?
Det skulle förstås se löjligt ut om vi kom tillsammans i lika dana byxor, men jag är väääldigt sugen på ett par till mig också...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyget är underbart härligt! Klart du ska ha ett par du med, det skulle åtminstone jag vilja ha☺
Lena i Östersund

Myggan sa...

Så fina de blev tillsammans med linnet. Det är ju tur att Gullungen kan ändra sig iaf. Hon kanske kände sig lite fånig i uppvikta byor. (-L*)
/Syster Yster

sinneskatten sa...

Visst är det härligt med alla färger på de små liven.Fint!