måndag, februari 15, 2016

Energi-kick i Götet

Vilken helg det har varit! Att äta och dricka gott, umgås med underbara vänner, göra garniga utflykter och sticka så fort det ges tillfälle - kan man ha det bättre? Inte mycket i alla fall. =) Tillsammans med Missen, Myggan och My är det nära till både skratt och allvar och vi har avhandlat världsproblem, jobb-bekymmer, ungar, råttor, äkta hälfter, garnrelaterat och mycket, mycket mer.
Trots att Göteborg var inbäddat i ett härligt lager snö och vägarna var vita och hala drog vi till Tant Kofta. Fika, lite stickning och en lååång botanisering i Lottas fina garnbutik resulterade i garn och HelloKitty-knapp till en liten filtad kofta, "djuriska" stickers och ett vant-häfte (som har gömt sig).
Eftersom finaste noll-åttan inte hade varit hos Magasin Duett heller bjöd hon in både sig och tre garngalningar dit. Petra gissade vilka som skulle komma och det blev både kramkalas och garn-häng. Det var verkligen inte lätt att välja, men till slut fick jag med mig både möss-garn och tröj-/slipover-garn så jag lär inte bli sysslolös det här året heller. (Nu när jag tittar på bilden inser jag att det fattas två nystan... ?)

Tack alla fina M för bästa helgen på länge, men framförallt tack Missen som drog ihop oss. Om vi inte ses i sommar hoppas jag verkligen att helgen till hösten (eller när det nu passar) på Kobben blir av. Jag looovar att inte kladda... 
Puss & Kram

4 kommentarer:

Missen sa...

Tack själv, för en härlig helg och goa skratt. Nu får det inte gå för lång tid innan vi möts igen kram

Myggan sa...

Tack själv! Jag är liiite trött idag. =)
/Syster Yster

frisky frog sa...

Jag var som ett helt ålderdomshem, men det var det värt. =)

Iréne JB sa...

Vilken härlig helg. Sån påfyllning behöver man ibland (även om ni verkar helt slut efteråt ��).