söndag, juni 08, 2014

Hektiska helger!

Här blir det visst inget "garnigt" klart. Suck! Jag har massor av påbörjade projekt, men tiden räcker liksom inte till för att slutföra dem. De härliga långhelgerna som sista tiden har bjudit på har jag visserligen träffat mina stickkompisar som vanligt, men det är så mycket annat som måste bli klart. Vårbruket, ogräs, omdömen, betyg och utvärderingar (i dag har jag läst och kommenterat 240). Bara en och en halv vecka till...
En trött M som ska åka cykelkärra
hem till sängen.
Något som hänt i helgen var däremot väääldigt roligt. Vi - älsklingen och jag - har gjort en angenäm, ny bekantskap. Vi är ju inte morföräldrar på riktigt, men eftersom en av döttrarna är tillsammans med goa J som har en dotter kan vi ju låtsas lite. I lördags kom de med frukostfrallor och idag blev det korvgrillning till kvällsmat. Även om mörkmuskiga älsklingen fortfarande hålls liiite kort verkar det som om hon har godkänt oss och grabbarna och snart, snart ska hon vara här utan mammorna. Tjohoo!

7 kommentarer:

Sjömans-Elin sa...

Sicken söting! :)

Ullfull sa...

Åh så härligt! Hälsa alla! Kraam

Maritas Maskor sa...

Det måste vara jätteroligt! Tänk så mycket fint det finns att sticka till henne också :)

Lina sa...

Ja det är mormor som oxå är med :) visst är man stolt!! :D Kramar

Lina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Myggan sa...

Sicken tur att vi fått var sitt litet "barn-barn". =)
Nu har du väl hunnit förbi alla omdömen och uppbokade helger. Du kan fylla tiden med precis vad du vill. Fast då brukar man hitta andra "måsten".
Tack för hjälpen med studenten. Vad vore man utan sin andra halva? =)
/Syster-Yster

Emmas dagar sa...

Jag tackar för "Söt som en nyponros" och rodnar lite ;-)