torsdag, maj 15, 2014

Plåster-låda

Förra helgen var vi hos Malin som kan själv och myste med god mat, stadsvandring, garnkläm och gófika. Jag hade tagit på mig nya, fina skor som tyvärr gav liiite skavsår på lilltån. Tror ni att det fanns ett plåster att få? Nix pix! Men kära barn, så kan du ju inte ha det. Tänk om olyckan är framme.
Mamsen har snidat ihop en lite låda av plywood enligt favvo-receptet. Betsad i rött, lackad i flera lager och med en liten emaljerad skylt som jag gjort alldeles själv.
Egentligen är gångjärnen ganska värdelösa, men de är fina och duger till små-projekt. Snabba att sätta dit är de också. =)
Och självklart har jag redan laddat den med diverse plåster. Se nu till att det finns några kvar nästa gång jag kommer med nya skor. Puss & kram!

6 kommentarer:

Ullfull sa...

Var får Du alla idéer från? Urfin!! / Kram

frisky frog sa...

Ja du Ullfull. Tyvärr - höll jag på att säga - poppar det ständigt upp nya ide'er i min förbaskade hjärna. Inte en lugn stund! =)
/kram

myzpyz sa...

finfin låda!
men... flåt att jag är trist o dum... man får inte använda rött kors på vit botten utom i krig o om man har speciellt tillstånd... flåt...
puzz,
My

frisky frog sa...

My: När jag har skavsår är det krig! =)

Unknown sa...

Haha, jag förstår inte varför man inte ska kunna leva ett plåsterfritt liv? ;) Antar att jag får "vänja" mig av med det nu då.. Den är superfin! Kommer få stå på visningsplats i mitt badrum :D Du är bäst! Puss

Myggan sa...

Dagens ungdomar..... =)Tur att hon har en händig mamma så att hon slipper ha nån ful plasthistoria.
/Syster Yster