måndag, maj 19, 2014

Jönköping Qom Ut

I lördags var det final på Jönköping Qom Ut och Myggan samlade ihop våra familjer hemma hos sig. Flaggor var bokade hos Unionen och med dem fick vi också varsin grön, fin t-shirt och jag tog på mig att sy varsitt armband i regnbågens färger av randig trikå inköpt på Skroten. 
Varje armband är fodrat med ett personligt bomullstyg. Grodor till mig, stickat till M (som tyvärr inte kunde komma), apor till E, grönt till J, katter till T och sybehör till Myggan.
Coola brudar på tändsticksområdet i väntan på att Mark Levengood ska dra igång Pride-paraden genom Jönköping. Myggan, E och hennes flickvän J och T. Visst är de fina! Och vilket väder det blev. Tjohoo!
Här har vi kommit en bit och fokuset var liksom borta... Ca 3000 i paraden och massor av folk utmed kortege-vägen. Så himla härligt att så många ville hylla kärleken oavsett vems som ger och får den.
Tack syster Yster med familj för en hel-mysig helg! Som ni märkte hade vi lite svårt att slita oss (något man ångrar lite när man kommer hem sent), men vi kommer snart igen. =) Puss & Kram

4 kommentarer:

Ullfull sa...

Önskar jag kunde vart med!! Puss på Er allihop!!:))) / Kram Anita

myzpyz sa...

åh, hade vart najz å va me :)
puzz på er

Myggan sa...

Här kan man stanna hur länge man vill. =) Tack själva för att ni ville mysa med oss.
/Syster Yster

Susilull sa...

Så fina ni var!
Skulle vart på West Pride i Gbg i helgen, men det kanonvarma vädret gjorde att valet föll på båttur i stället :-)