fredag, juni 03, 2011

Modevisning

Stora hönan har läst Natur-Estet i Varberg, men nu är det inte många veckor kvar till studenten Hennes estetval har varit textil och för ett tag sedan var det Grand Finale för M och hennes kurskamrater i form av en modevisning i Nöjeshallen. Jag var med för 2 år sedan när M var modell och förväntningarna var höga på årets upplaga. Allt som tjejerna har tillverkat under 3 år skulle visas på uttagna modeller som stylats av frisörelever. M hade 10 utgångar - om jag minns rätt - och hennes modeller var så duktiga på skyhöga klackar.
Alla hade sin bild i bakgrunden under utgångarna, med pulserande musik som de valt själva och varje designer presenterades efter hennes utgångar.
Detta är min favorit! Kusinen (och dotter till syster Yster) visade bla en ärmlös långklänning med en axelvärmare i Eskimo som M gaffelvirkat och virkat. Kolla klackarna som hon svepte fram i.
Vit skjorta och festkjol i skinnimitation.
En jeansskjort och en "mocka"-kjol.
Till sist samlades alla designers, frisörer, modeller och lärare för stående ovationer. Vilken kväll! Tyvärr har jag inte bilder på alla modeller, men om jag får hjälp ska jag försöka lägga ut filmen som lilla hönan tog...
En helt slut M efter en mycket lång och nervkittlande dag, men som ni ser mycket nöjd. Jag trodde aldrig att hon skulle sluta prata den kvällen. =) Igår drog hon med klasskompisarna till Cypern och jag är kvar hemma för att försöka få till långklänningen hon ska ha på balen...

5 kommentarer:

Myggan sa...

Vilken tur att det finns mammor som fixar och donar. Men du har väl en hel vecka på dig? =)
De stående ovationerna var välförtjänta, M´s kläder var verkligen välsydda och snygga, borde vara ett MVG om gudmor får bestämma.
P-K!
/Syster Yster

Manduzana stickar sa...

Åh, vilken fantastisk dotter du har! Riktigt fina kläder!

Maria i Falkenberg sa...

Vad duktig hon är M! "Halskragen" blev ju suverän!

Sunna sa...

Och den stolta modern bara lös av stolthet, vilken tjej du har

Anonym sa...

Hej
Jag kan inte lämna kommentar i er Blogg, angående stickträffen i oktober. Jag får logga in via mitt konto tills jag ger upp. Prövar hör nu.
Carina/Sinneskatten, har bett att vi ska få dela rum. Hoppas det kan fungera....
Min blogg är:
vonnasniggeling.blogspot.com

Ha det gott, vonna