måndag, februari 16, 2009

Projekt-kö

Just nu har jag väääldigt många projekt på gång. Fler än jag brukar faktiskt. Mest beror det på att jag drog igång lite för mycket förra veckan och helgen tillsammans med syster Yster gjorde inte det hela bättre. Tittade i hennes mönsterpärm och vips hittade jag ett gäng nya måstehaprojekt. Bl a en sjal med mönstret påfågelöga. Mycket tjusig! Något som jag funderat över ett tag är en axelvärmare med en kant med lindelöv. Den uddspetsen är bara så snygg och jag var bara tvungen att teststickar den. På fotot syns löven dåligt och i verkligheten är det inte kanon heller, men jag gillar dem. Kanske att det hade varit bättre med ett enfärgat garn... Vad tror du, Kicki? Garnet är höglandsull från Garnpalletten.
Ett annat projekt som jag bara måååste göra är lövgrodan som jag hittade i Mönsterarkivet. Lyckliga oss att tjejerna samlar så många bra mönster på ett ställe åt oss. Kanon!

6 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Hej! Vi verkar ha samma smak, jag gillar lindelövet skarpt och gröna grodor är toppen. Ha det bra hälsar Koftan

ki sa...

Axelvärmaren är snygg och färgen är jättehärlig men precis som du, så tror jag, att lindelöven kommer mer till sin rätt i ett enfärgat garn.
Kicki
PS. Grodan är ljuvlig! DS

kristina sa...

Jag älskar också lindelöven som jag använt i både sjal och babykofta som finns bland blogginslagen. Grodan är nedladdad! Helt underbar! Köper man ögonen på Panduro tro?

Myggan sa...

ysterYster67Vilka fina löv.
Men vad då, kan man ha för många projekt? För att inte "kallna" körde jag igång min bomullskofta igår.
/P-K

PS. Jag har börjat samla på mig vitt.....

Medea sa...

Lindelöven är såå fina. Någon gång ska jag också sticka dem.
Du har en utmaning på min blogg.
/Efwa

Mia stickar sa...

Ser härlig ut lövgrodan. Han tycker nog också att dina stickade löv verkar bli fina!