lördag, mars 12, 2016

Plötsligt händer det!

De som känner mig vet att jag är en envis VVF:are (våga-vägra-facebook) och länge har jag tänkt detsamma om Instagram... Men, nu har jag funderat på det ganska länge. Plötsligt händer det! Jag är inte så säker på att jag kommer att bli en jätteaktiv instagrammare, men nu kan jag i alla fall hålla koll på vad ni som bara finns där håller på med. Vill du titta in hos mig är jag friskyfrogmade där också.
Det kommer nog att ta ett tag innan jag fattar hur allt fungerar, men en viss ull-hare (Borås-bo) kommer säkert att vara behjälplig. =) Jag lyckades i alla fall få till ett test-inlägg på bamsekatten. Hans nya (inte alltid så smidiga) vana är att ligga i knät framför kaminen en stund varje kväll. Liten fåtölj+stickning+jättekatt är inte helt enkelt att rådda, men älskvärd är han vår Rossi.

6 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Vad roligt det är att du hittat dit! Nu väntar vi bara på att syrran också ska göra det samma. Du får påverka henne lite!

Myggan sa...

Förädare! Nu måste ju jag också. =)
/Anna

Efwa - Medea sa...

Klart du måste Anna! Ser fram mot att hitta dig där!

sinneskatten sa...

Härligt då har man en till att hålla koll på!

Myggan sa...

Okej, jag ger mig. Nu är jag också med Instagramkonto. Jag är myggansurrar där också. =)
/Anna

Teresa sa...

Jag är otroligt reaktionär o tråkig enl vissa, vägrar både FB o Instagram, antar att tiden kommer att komma ikapp även mig... Ha så kul ute i cybersfären! :)