onsdag, december 24, 2014

God Jul

Ja ja, det blir säkert jul i år också även om det känns tveksamt just nu...  Jag har inte gjort något julgodis, inte julpysslat, inte julstädat, julblusen blev inte sydd och det blir inte många maskor gjorda. Och var är snön? Återigen drunknar jag i snorpapper - för tredje gången på kort tid - och orken finns inte där den borde vara. Bläää!
Men mannen har städat, M har hjälpt mig med granen och gjorde både knäck, rocky road och polkabräck i ett rasande tempo, jul-grodan hänger på plats och klapparna ligger under granen. Kommer sen resten av familjen hem till Kalle Anka så blir det nog jul trots allt... Jag hoppas att ni alla också får någon form av jul och kan njuta av stunden - hur den än blir. =)
 
God Jul

6 kommentarer:

Myggan sa...

Största bristen måste ju vara saknaden av sin bästaste syster. =) Här har de lovat snö till kvällen, så än finns det hopp.
GOD JUL till er allihopa!
/Syster Yster

fale artut sa...

God Jul, och mindre snytningar, önskar jag Dig!

Iréne JB sa...

God Jul till er! Hoppas att bacillerna ger sej iväg från dej kvickt. Så hoppas jag att vi ses nästa år.

Karin-Ida sa...

Krya på dig
,

Annefrid sa...

God fortsättning! Hoppas förkylningen är bättre.

Blenda sa...

Visst blev det jul ändå? :-) Ibland är det nästan bra att få ett sånt där ofrivilligt avbrott, så man ser att det funkar ändå utan allt det där "extra allt" som man har en tendens att lägga på allt eftersom...

Krya på dig och ha en fortsatt bra julhelg!