torsdag, april 17, 2014

Påsklovs-mys

Lite kort blev stickmyset med Myggan och Missen, men om man är uppe riktigt länge på natten utnyttjar men tiden bättre. Det är alltid lika kul att komma ihop och prata garn, beskrivningar och annat som förgyller livet. Fyll dessutom på med lite gott att äta och dricka så är tillvaron komplett. Tjohoo tjejer, vi gör om det snart tycker jag.
En härlig Caramel i superfina färger och pyttesmå, mjukaste babykläder tillverkas i soffan. Jag skulle vilja ha den duon där lite oftare. Man tänker så bra garnigt ihop med dem. =) Min Malin har också varit med, men när jag tog fram kameran var hon och handlade dator åt sin pappa...
På soffbordet ligger smått och gott som kan behövas till hands. Den blå, härliga härvan Jitterbug fick jag av Missen. Tack snälla!
Jag håller mig till smånystan just nu - NOT. Lingarnet från Kasthall ska bli en sommarsjal, men det får nog bli en hemmastickning med tanke på storleken. Nysta upp smånystan tänker den kloke. Ja jag tänkte det först, men kom på att lin i nystan lätt blir "busiga" och trassligt så jag struntar i det.

9 kommentarer:

Ullfull sa...

Vilket mys!!/Kram

miastick sa...

Åh vad härligt! Stickmys med fina vänner är det bästa! :)

Manduzana stickar sa...

Haha, det är ingen pendel-stickning direkt ;)

Myggan sa...

Garnet kommer säkert att räcka till en sjal till din bästaste syster också. Jag kollar på lördag hur långt du kommit. =)
/Syster Yster

Missen sa...

Tack det gör vi om snart kram bästa du

Maria sa...

Handarbetsmys med mat och prat är det bästa! Glad påsk!

Maria sa...

Åh vad härligt! Kram till er och glad påsk!

Sjömans-Elin sa...

Mysigt! Stickmys är grymt!

Hur stor hade du förresten tänkt att den där sjalen skulle bli? Eller ska du sticka kavaj, byxor och top också? :P

frisky frog sa...

Sjalen ska bli superstora, men jag tänkte att det ska räcka till kofta och kanske ge bort lite också. =)