onsdag, september 19, 2012

Gillar - gillar inte

Jag har inte bestämt mig än om jag gillar den eller inte. Modellen är perfekt! Cirka 130 cm lång så att den går att dra 2 gånger runt halsen och ca 40 cm bred är den hur gosig som helst runt halsen.
Men garnet! En härva Alp Premier som var snyggare som härva, en halv härva mossgrön Mohair by Canard i bouclé och ett halvt nystan lingon o mjölk-färgat Sublime är nog inte min grej...
Istället för att fästa trådarna i alla garnbyten lämnade jag dem till fransar som förstärktes med extragarn.
Jag ska ha den till den svarta långklänning med brottarlinne-stuk eller min svarta, ärmlösa bodysuit innan jag bestämmer om den ska få bo kvar hemma hos mig.

6 kommentarer:

Eva Hudin sa...

Jag tycker den ser läcker ut, i alla fall på bild. Men jag vet vad du menar, vissa härvor är finare som härvor. Jag har själv erfarit just det. Men man kan ju inte veta förrän man stickat en bit.
/Eva

Dödergök sa...

Den där är liksom fulsnygg. På rätt person till rätt kläder är den pricken över i, jag därimot skulle se ut som ett skogstroll. Men jag tror att du är tuff nog att bära upp den!

myzpyz sa...

den är underbar *tycker*
du kommer se läcker ut!

kraMyz

Birgitta sa...

Jag har också haft sådana där plagg som jag inte kunnat bestämma mig om, men jag tror jag kommit fram till att det beror mest på ens eget humör den dagen - är man på "rätt" humör så bär man upp det, andra gånger kan det vara bättre att klä sig lite tryggt och trist. Tror den blir fräck både till långklänningen och bodysuiten!

Anna sa...

Svårt! Men fin!

I det blå huset sa...

Svårt fall sa doktorn. Säger som övriga, lite fulsnygg. Gör sig säkert bra till svart klänning/topp.