söndag, februari 05, 2012

Vilken helg!

Efter 18 mil på snorhala vägar i fredags kväll startade en fantastisk helg hos älskade syster Yster. Vi var ett gäng garnnördar som var inbjudna till Mosquito-land. Tyvärr var några tvungna att lämna sena återbud, men vi fick en superhelg i alla fall.
 Alldeles vitt av puderlätt snö och 23 grader kallt på lördagsnatten.
Finaste syster virkar mormorsrutor till en kofta och goa M lägger pannan i djupa veck över en koftstickning i vackert röd Heavens Hand.
Fina, fina M höll ordning på oss alla med korta kommandon med tysk brytning och nynnade på någon konstig sång om barbapappor och barbamammor... 
Bästaste sjömanen varvade garnspinning med stickning och den fina Offe-koftan blev färdig till slut. Härliga M startade projekt på projekt och predikade vikten av att ALLTID göra en provlapp först.
Efter frukost i går packade jag bilen med alla flickorna och styrde kosan mot Jönköping. Vi hann med både Astrid´s garnshop, Lerdalaboden och ett semmel-inköp innan vi åkte tillbaks till skogen och värmen inomhus.
2 av Noro-garnen vid pilen fick följa med mig hem.

Finaste, finaste syster: Tack för att du bjöd hem oss, för god mat och dryck och din varmhjärtade omtanke. Garn-nördar: Tack för härligt sällskap, för fina presenter (jag visar dem en annan dag), för glada skratt och framförallt för att ni är så fantastiska. Nu har jag massor av energi att ta tag i sista veckan som anställd i Kungsbacka kommun.
Kärlek till er alla! 

11 kommentarer:

Missen sa...

Kärlek till dig med, saknar er alla redan/kram Marie

Emmas dagar sa...

Så mysigt det ser ut!
Jag måste verkligen hitta till Astrids garnshop när jag är i Jkpg!

Myggan sa...

Söta lilla syster! Tack för att du ville komma och mysa lite med mig.
/Syster Yster

Linda sa...

Åh vad ni ser ut att ha haft det mysigt i helgen!!

myzpyz sa...

TACK från djupet av mitt hjärta! en fantalastisk helg som jag aldrig kommer att glömma!
kramar o kärlek till er alla, saknar er massor!

"barbamamma o barbapappa e goda o snälla" *nynnar*

liebe grüsse,
kraMyz

Metta sa...

Vilken mysig helg ni har haft!
Det är givet att du får använda min bild på vantarna. Kommer snart en bild till med både fram och baksida, när jag stickat tummarna.
Ha det gott! Kram Metta

Sunna sa...

ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte vad jag grät mest för... åhh vad jag hade velat vara hos er, jag hade väntat så länge...men jag är glad att ni hade det bra, må gott

The Knitting Seaman sa...

Tack du med! Fast jag tycker nog att du kunde retucherat i alla fall en av de fem dubbelhakorna på mig... :(

Cina sa...

Hej har sett ett par jättefina vantar med hundar på som Margareta N. Har stickat (sett på online stickcafe på facebook. Skulle så gärna vilja köpa mönstret. Hälsningar Carina Liljeborg
merecasino@gmail.com

myzpyz sa...

utmaning i min blogg till dig :)

teresa sa...

Låter hur trevligt som helst!