söndag, februari 26, 2012

Okreativ sportlovsvecka

Oj, vad fort ett sportlov går! Jag hade tänkt mig en super-kreativ vecka, men jag vaknade i måndags morse med svullen och bultande höger-tumme. Inga synbara fel så jag tog en alvedon och tänkte att det blir nog bättre. Natten till onsdag sov jag inte många stunder pga värken och tummetott var så svullen så jag trodde att den skulle spricka. Kanske dags att ringa doktorn... Han ansåg att så allvarliga infektioner ska ses över mycket tidigare och mitt lilla skämt om utebliven tum-amputering uppskattades inte. För hög smärtgräns? Nu äter jag pencillin och tummen börjar så sakteliga återta sin ursprungliga form. Av detta lär jag mig att man inte ska ignorera små, små träflisor. Men inte har jag varit så kreativ inte.
Ni får istället njuta av några av alla fina presenter jag fick när jag lämnade Varlaskolan och Kungsbacka. Jeanette Lennartsdotter som jag beundrar mycket gör fantastiska saker i glas och av kollegorna i arbetslaget fick jag denna härliga kotte. Den har hon gjort med inspiration från Piff & Puff´s julafton hos Musse Pigg och hon tyckte att det var kul att den skulle hamna hos en annan Lennartsdotter. Nu hänger den i köksfönstret och glittrar i vårsolen och jag blir ständigt påmind om vilka härliga arbetskompisar man kan ha (och att jag borde putsa mina fönster).
Av de goa tjejerna i C-huset fick jag bla en härlig orkidé. I svagt gult och rosa är den så näpen att den nästan ser konstgjord ut. Fantastiskt vacker! Jag saknar er tjejer!!

4 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Oj då! Ja, det är ju det där med "små sår och fattiga vänner....". Tur att det går åt rätt håll.

Pernilla sa...

Vilken tur att du gick till doktorn. Jag vet hur det är, man tänker att det är säkert inget farligt. Fina presenter du fått!

Susilull sa...

Tråkigt när det inte blir som man tänkt sig. Hög smärttröskel har jag också, inte alltid så bra. När det väl blir allvar blir det väldigt allvarligt. Tur du gick till doktorn med din tumme!

Myggan sa...

Ja en tummlös slöjdlärare rimmar kanske inte så bra. Men vet du vad, ibland ser moder natur till att vi vilar istället för att fara runt. Vi får väl hoppas att penicillinet hjälper.
Kram!
/Syster Yster