lördag, november 20, 2010

Level 2

Fina Stickfrossa har bjudit oss på ett mönster som jag föll för direkt. Level 2 är sååååå snygg! Tyvärr tyckte jag inte att den var lika rolig att sticka, men jag bet ihop för jag ville så gärna ha den. Jag la dock till en virkad kräftgång (min absoluta favorit) runt kanten för att få lite stadga.
Jag har gjort min i 1 tråd Alpaca från Garnstudio och 1 tråd Bambino ull från Schachenmayr. Den blev hur mjuk och gosig som helst, men i tunnaste laget när man står på västkustens blåsiga perronger så jag har fodrat min med en benvit muddväv. Myyycket bättre!

Just nu verkar det aldrig bli just på dagarna så korten är tagna på väg till jobbet på morgonen. Den vackra tegelväggen sitter på Falkenbergs nya tågstation. Matchar min nuvarande hårfärg. =)

10 kommentarer:

Sanne sa...

Mössan blev jättefin och så bra att fodra den så att den blir lite "tätare".

myzpyz sa...

snygg mössa på snygg "frog"
kraMyz

Pernilla sa...

Snygg mössa. Nu har jag stickat färdigt med "fulgarn" för ett bra tag framöver. Syster ska få sin tunika idag.

Maria i Falkenberg sa...

Din mössa har sån stil! Min är också klar och jag är nöjd, faktiskt, trots alla fel. Jag borde dock ha gjort kräftgång också eftersom min är lite baktung och vill glida av. Har även sytt på ett litet märke, men hur syr man för att det ska bli snyggt? Inte "näster" som jag gjorde i alla fall!

The Knitting Seaman sa...

Snygg! Riktigt snygg! Den gör sig bra i vitt!

Myggan sa...

Jättefin!
Mina nystan ligger i korgen och skriker efter mig. Så mycket garn och så lite tid......
Vi syns till helgen!
/Anna

Sunna sa...

ursnygg

Emilia sa...

Jätte-fin - smart med fodrat!

Kristina sa...

Jättefin mössa och snyggt med märket också. Jag är nu hemma igen och det är faktiskt lite fint med snö också. Fjärrvärmen hemma fungerar inte riktigt idag, så jag är påpälsad.

lil sa...

Snyggt! Själv har jag försökt med kräftgång...men jag fattar inte riktigt hur man ska göra....