torsdag, januari 28, 2010

Efterlysning

2010 ska bli året då jag använder mig av garn som jag har hemma. Jag har en härlig kofta i huvudet och det mesta av garnet har jag, men jag skulle behöva ett nystan till av Drop´s Vivaldi.
Tyvärr har mina nystan legat i gömmorna ett tag och det är inte så lätt att hitta rätt parti. Är det någon som har ett grönt nystan över - färg nr 5 och parti 1545 - så köper jag det gärna. Maila mig så att jag vet vad och hur jag ska betala och du får min adress.
Jag håller tummarna!

10 kommentarer:

Marianne sa...

För tre år sedan bestämde jag att jag bara skulle sticka ur mitt garnlager om det inte var "nödfall". Då började jag väga allt jag stickade, och allt garn jag köpte och skrev upp det i en stickbok. Efter tre år har jag ökat mitt garnlager med 4.760 gram, fast jag har stickat otroligt mycket. Men älskar man garn så gör man. Lycka till

Sunna sa...

Vad härligt mycket nytt du får köpa 2011 då, vilket år, själv har jag bara köpstopp på semlor

Myggan sa...

Det är väl ingen risk att det rätta färgbadet finns kvar i affären där jag köpte det, men jag ska göra en flukt.
/Anna
PS. Vad skönt att du också är "tillbaka".

jenjenwig sa...

Jag ska ner till min mammas butik - Killebergs Tygbod - på måndag för att packa weborders. Hon har en hel del Drop's Vivaldi - jag ska kolla åt dig!

makiato sa...

Jag har tyvärr inte garnet. Men det låter som en bra idé att använda upp det du har hemma först. Ibland behövs en riktigt genomgång...håller själv på att kolla igenom mitt tyglager och vill hellre få glädje av det genom att använda det än att låta det ligga i lådor.

kristina sa...

Typiskt att idéerna man får oftast innebär att man får kompromissa, för att garnet inte räcker till det man först tänkte sig! Hoppas att du lyckas få tag i garnet!

MiA sa...

Hej! Tack för din snälla kommentar :)
Det har inte mest rört mej faktiskt (lite drabbad är jag också men inte så fasligt) utan i högre grad andra välkända hantverkare/bloggare. Jag blir minst lika rasande å deras vägnar. Folk som påstår sej av en ren slump kommit på exakt samma som någon annan som har en väldigt egen stil - det är liiite för uppenbart. Hos mej får alla hitta hur mycket inspiration som helst, och sticka och virka massor av lika saker - men inte lägga ut mönster på det sedan och påstå att det är deras egen komposition!
Tröttsamt är det.

Nu ska jag äta en god Boeuf Bourgignone och dricka lite rött vin och ha det gott!

Hoppas du har en mysig helg också!
MiA

Eva sa...

Har du fått tag på Garnet,annars har jag 2 nystan liggande
tyvärr ingen banderoll,men det går att kolla.nästan säker på att det är rätt...

Trevlig Söndag!

jenjenwig sa...

Hej!

Tråkigt nog hade vi ej det garnet alls, jag har blandat ihop sorterna, förlåt! Jag hoppas att du får tag i det du saknar genom någon annan snäll själ!

Ha det gott - Jenny

Jenny sa...

Hej!

Tråkigt nog hade vi ej det garnet alls, jag har blandat ihop sorterna, förlåt! Jag hoppas att du får tag i det du saknar genom någon annan snäll själ!

Ha det gott - Jenny