lördag, maj 30, 2009

Present

I går firade vi storebrors sambo på hennes 50-årsdag. Supertrevligt med härlig buffé som hennes son fixat, gott att dricka och trevliga gäster. Som vanligt när syskonen i Risbro träffas blev det sent, men det var det värt. Det förhandlas allt mellan himmel och jord. Många diskussioner blir högljudda och det är nära till gapskratt. Sista ämnet innan vi skildes åt var hur man blir av med hundägare med hundar som kissar på tomtgränsens häck. Vad tror ni om jätteråttfällor byggda av hjulfjädrar? Som ni förstår spårar det ur ibland... Timmen blev i alla fall väldigt sen och sovmorgonen hos syster Yster var ljuvlig.Frukosten intogs i en soldränkt trädgården och jag fick de här i paket. 3 gröna (vad annars), gosiga Vivaldi. I gratulationskortet fanns en bild av projektet som de var tänkta till.
Vi har båda pratat om att sticka den här, men ni vet hur det blir. Mycket snack och lite verkstad, men nu ska det äntligen bli av.
Mönstret finns i den här boken. Det är för övrigt en bok som jag varmt kan rekommendera.

5 kommentarer:

Medea sa...

Vilken ljuvlig grön färg

Sunna sa...

Vilken toppenhelg det verkar, ska tala om för min syster vilken fin present du fått av din syster får vi se om hon fattar

Myggan sa...

"Den som pissar på häcken ska dö" tycker jag bäst om. ;) Visst är vi en helt galen familj, men vi har ganska kul tilsamans.
/Kram

jenjenwig sa...

Hehe, skyldig hanhundsägare en gång i tiden, men dock ansvarsfull sådan, inte kissa vid andras ingångar, postlådor, häckar osv. Det ligger nog mycket på hundägaren (-: Köp ett litet elstängsel som finns att få tag i tex på Lantmännen o sätt i häcken, de kissar bara 1 gång per hund i framtiden hehehehe. Fullt lagligt o harmlöst men kissfritt! Jag gillar att du lägger ut tips på stickböcker, det utökar min bokhylla här hemma - tack!

miastick sa...

Å, den koftan är så fin! Jag har tre nystan kidsilk haze som jag köpte till den- förra året! Fortfarande orörda, jag är lite skraj för det garnet av ngn anledning. Hoppas du kommer igång med din, så kan du inspirera mig ;)