måndag, mars 23, 2009

Rutigt

Syster Yster har hittat ett nytt mönster till en tunika. Givetvis var jag tvungen att rita av det. Ett kanon-mönster om ni frågar mig. Jag har nämligen blivit en klännings-tjej. För bara några år sedan hade jag nästan aldrig varken klänning eller kjol, men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig. Nu är det säkert ett par månader sedan jag hade byxor...
Tunikan i mitten är en omsydd långskjorta, men den svarta och den senapsgula har jag gjort från scratch. Den svarta har veck framtill och den gula har rynkat. De har inte fått några knappar än för som vanligt kan jag inte bestämma mig. En 3:e i jeanstyg ligger tillklippt och jag hoppar att jag hinner göra klart den innan det är dags för Grötö och en helg i Göteborg med mannen i mitt liv, syster Yster och Raggmunk. Vilket gäng va?

8 kommentarer:

missen sa...

Fina tuniker du har sytt. Det är skönt att bära eller hur? Hoppas att du får kul på Grötö//Marie

PetraO sa...

Det ska bli så mysigt att träffas på Grötö! Vilka fina klänningar dy sytt!

Signe sa...

Jättefina, jag blir också jättesugen på att sy...
Vi ses på Grötö!

LittelPoppins sa...

Jättefina klänningar!! Väldigt våriga.

Anna sa...

Jättefina tunikor! Tänk, kanske jag också en dag bli så duktig på att sy?

Myggan sa...

Tjoho! Götet, here we come.

kristina sa...

Det verkar som att du kommit in i "ett stim". Vad kul att du hittat ett bra mönster, då blir det hela lätt. Alla skall till Grötö. Jag förstår inte varför jag inte tänkt på det. Kanske nästa år.

OttoPippi sa...

Jätte, jätte, jättefina!!!

jag vill också bli klänningstjej!!! Fast jag tar ändå alltid på mig brallor... Tror det är för att jag inte gillar mina ben.