måndag, november 24, 2014

Robotar

Gullungens mamma är väääldigt förtjust i manchester - babycord. Vilken himla tur då att det verkar vara mer populärt än någonsin för det finns hur mycket som helst att välja på. Mamman valde robotar (trots att det var rosa också) till dotterns förtjusning.
Jag är uppvuxen med Helly Hansen och gissa om jag bara var tvungen att köpa den röda med rosa kanter när jag hittade den. Gullungen gillar rosa så det blev en body också...
Snickarbyxor till småfolk tar inte lång stund att sy. Som att sy byxor till vuxna, men man slipper de långa tråk-sömmarna. Framfickor (som inte syns på bilden) att samla småstenar i är ett måste. Resår i byxfållen så hon slipper trampa runt på för långa byxben och så blir de så härligt pösiga också.
Det var inte läge att fota i dagsljus eftersom kläderna skulle levereras pronto och det är ju inte precis ljust när man kommer hem, men ni får hålla till godo ändå. Mönstret har jag hittat i Ottobre 3/2014.

4 kommentarer:

Karin-Ida sa...

Jättefina!

Blenda sa...

Så fint, och robottyget är ju alldeles underbart! :-)

Myggan sa...

Superfina! Du har verkligen lyckats matcha det egengjorda med den fina Helly Hansentröjan. Vilken tur att den lilla hönan har en "mormor" som förstår att hon behöver lite rosa i sitt liv. =) Förresten, fanns tröjan i vuxenstorlek?
/Syster Yster

Manduzana stickar sa...

Lyckliga unge som får bära så fina kläder! :)