söndag, juli 21, 2013

Wheels & Wings

Tjohoo vilken kul, mysig helg vi har haft! Fina bilar, livemusik och trevligt sällskap. =) Vi hoppas verkligen att Wheels & Wings återkommer till Falkenbergs motorbana nästa år. Vår annars så vintersömniga stad har myllrat av liv hela helgen och fina bilar och härliga människor har funnits i överflöd.
Finklädda i rockabilly-klänning med bamse-tyllunderkjol sitter syster Yster och jag i baksätet på Thunderbirden. Solen skiner, snygga grabbar i framsätet och det är ABV. Vad mer kan man önska?
A och S skulle äntligen få inkassera sin förlovningspresent i form av en middag. Jag tycker att de är de finaste fina i prickigt, bowlingskjorta och myggjagare.
Syster Yster, hennes svägerska och svåger, S och kärleken på Mandy´s Diner i Älvsered (eller Töreboda där de också finns). Är du i närheter och gillar amerikanska 50- och 60-talsmiljöer tycker jag att du ska åka dit och äta en hamburgare och kanske ta en mumsig milkshake till.
Chevrolet och Thunderbird på vår gård och på vägen utanför trädgården rullade den ena bilen finare än den andra hela helgen. Man kanske skulle sälja mc-stället och satsa på en gammal bil istället...

4 kommentarer:

myzpyz sa...

åååååååhhhhhhhhhhhhhhh

Myggan sa...

Så fint vi hade det. =) Fast man blir ju liiite trött av bilar och agaser. ;) Nu vill jag "mjuka upp" underkjolen, bygga pergola och skaffa nya utemöbler.
/Syster Yster

Raggmunk sa...

Shit, va trevligt vi hade det!
Jag "lånar" bilden från Älvsered.

Emilia sa...

Ser trevligt ut - vi fick också se en och annan fin bil när vi var nere!