torsdag, december 27, 2012

Möss i julgranen

För ca 18 månader sedan var jag på Granngården för att handla växter. Framme vid kassan fanns det en stor burk med kattleksaker och jag köpte 6 möss som jag tänkte skulle vara fina i julgranen, men när julen kom hade jag glömt bort de där mössen. Visste mitt undermedvetna redan då att vi skulle bli kattägare igen? Lite konstigt för Max var inte precis "planerad". Han är ju en liten "sladdis" som vi liksom snubblade över...
Det var lättare att komma ihåg dem i år. Klart att det måste finnas möss i julgranen om man har katt, men på behörigt avstånd förstås. =)
De randiga mössen som jag köpte först har fått sällskap av 6 lurviga som jag inte kunde motstå häromdagen när jag handlade kattmat. De passar fint till våra pastellfärgade kulor.

6 kommentarer:

Myggan sa...

Det är rätt. Lura upp den lille stackaren så att han kan få skäll sen. ;) Så söta och så passande. Själv kör jag med "gammal skit" i vår gran. Förutom ett nytillskott från Jansson.
Nu är det nedräkning...
/Syster Yster

Manduzana stickar sa...

Haha, vad roligt med möss i granen! Det hade aldrig funkat med vår ena katt när hon var kattunge. Hon klättrade på stammen hela vägen upp till toppen och slog ner alla kulor hon kom åt. Tack och lov så har hon slutat med det nu!

Sunna sa...

vi har avverkat svärmors alla kulor......oj då....

Händer på Haga sa...

Så söta! Gott nytt år och lycka till med kommande projekt!

Pysselfarmor sa...

Vilken rolig idé! Hoppas inte katten får syn på dem ;-))

huvvaligen för att brodera självporträtt!

Ett gott slut på 2012 önskas och ett Gott Nytt År!

metamorphosis sa...

Oh, det där med möss i granen var nytt för mig! Hade kke varit ngt för vår gran i år som jag satsade på att (i onödan visade det sig) barnsäkra genom att ha okrossbart pynt mest.;)