onsdag, juli 06, 2011

MC-väska

Så länge jag kan minnas har mannen i mitt liv pratat om att köra motorcykel till Nordkap. Inte mitt drömresemål! Först hade jag en båge som inte var kul att köra så långt, sen hade jag ingen alls och nu har jag helt enkelt ingen lust. Men, hovslagaren i bekantskapskretsen har också köpt en dundermaskin och vill gärna följa med så nu blir det grabbsemester. 14 dagar med 2-hjulig älskarinna resulterar garanterat i en gó och glad älskling långt in på hösten.
Jag har sytt en väska i jeanstyg som preciiiiis passar till topboxen. Eftersom nyaste tillskottet i den japanska familjen i garaget är en Suzuki inhandlades ett passande tygmärke på Tradera. Namnlappen har jag gjort själv på min gamla Husqvarna.
Stora fickor med dragkedjor både ut- och invändigt gör det lätt att hålla reda på småsaker och väskan är rejält rymlig. Kanske rymmer den en gummiring att sitta på för öm rumpa... 
Vad jag och flickorna ska göra? Det blir en snabbvisit i huvudstaden, strandbesök, småutflykter, hantverkande, mycket träning (inför UEM i brottning) och god mat. Lata, oplanerade dagar är vad jag kallar drömsemester.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj så fin och praktiskt! Há det skönt på semestern!/Anita

Sunna sa...

men så ljuvlig lösning, alla nöjda och glada, vilken toppenväska

Sanne sa...

Låter som en bra lösning för alla inblandade!

Emilia sa...

Vilken perfekt väska (och semester där alla får som de vill)!

missen sa...

Fin väska och ha en fortsatt trevlig semester/lov kram Marie