fredag, april 09, 2010

Mysig torsdag

Igår morse lämnade jag hemmet innan övriga familjen gått upp. Det var dags för ännu en dag med systervård. Góa syster hade lyckats ta ut en semesterdag och prick klockan 9 svängde jag in på gårdsplanen hos Myggan. Jag hann precis lägga rabarber på den sista äggröran... Vi har länge planerat att göra Västra Götaland och nu skulle det äntligen bli av.
(OBS! På bilden har vi slagit ihop våra högar.)
Kampes Garn utanför Mariestad, Slöjddetaljer i Skara, Falbygdens ost i Falköping och Vartofta garn & textil i Vartofta hann vi med på vår lilla tripp. Kampes som vi hört så mycket om blev lite av en besvikelse, men nu har vi varit där i alla fall och det blev ändå köpt en del garn. På Slöjddetaljer fyndade vi fina karamell-pärlor som ska bli stickmarkörer till ett visst stick-event och i Vartofta blev det ett jeansfärgat bomullsgarn. Vad vi gjorde i Falköping? Åt av ostbuffén så klart (fast det fick jag kanske inte skriva)! Tack för en toppendag, A! Du är bäst!

4 kommentarer:

Beatrice sa...

Vill bara ge dig ett tips till nästa resa =)

Sivans osthandel på stora torget i Vara. Vi var där för första gången igår och det blir definitivt fler resor dit. Vi har aldrig ätit så god ost tidigare! Gå in på "sivansost.se" och läs. Det blir nog inga fler resor till Falbygdens ost för vår del.

Får sluta nu, skall nämligen äta lite ost o kex =)

Trevlig helg med fynden.

Myggan sa...

Tack för igår!
Det tjocka bomullsgarnet förvandlas just nu till en kofta i mormsmorsrutor.
Det är väl redan för sent att dölja var vi varit. =) Ska bara upplysa om en sak; ost och finsk memma är ingen bra kombination för magen.
/Syster Yster

Sunna sa...

Önskar mina systrar delade mitt intresse när jag läser om era underbara dagar

Carola sa...

Vilka härliga inköp. Där skulle man ha varit med :)