tisdag, oktober 27, 2009

Wohoo!

Vilken fantastisk helg! Batterierna är laddade tillsammans med Anna, Mia, Emelia, Maria, Rakel, Lil, Vanja och Majken. Vilka kvinnor! Inte nog med att de kan sticka och virka, de är också fantastiska att ha som sällskap en regnig helg när man bara vill kura inomhus och göra något av det roligaste jag vet. Tack för att ni berikar min tillvaro! Tidaholms kursgård är redan bokad 30-31 oktober 2010 så vi ses väl nästa år igen? Och till dig som missade årets stickevent; Du är hjärtligt välkommen på nästa!
Härliga garn!Gudomlig mat!
Gafflat till en Ponchonett.
Stickentusiaster!
Snabbkurs i gaffelvirkning.
Mer om stickeventet kan du läsa här, här, här, här, här, här och här.

8 kommentarer:

Skräddardotter sa...

Jag kommer nästa år !

Signe sa...

Jag har skrivit upp helgen och hoppas att jag inte är nyopererad då också....:) Roligt att det blev lyckat!

miastick sa...

Det var grymt! Ni är grymma! Ses om ett år :)

Stickfantomen sa...

Jamen så kul hur härligt ni haft det. Jag menar att det var ni väl värda ;-). Ha det gott.

Myggan sa...

Jag kurar gärna tillsammans med dig varje helg. =)
Men jag håller med, det här kan man leva på länge, länge.
/P-K

Maria i Falkenberg sa...

Tack för en underbar helg! Allt var toppen.Jag längtar till nästa år.

Johanna o Hanna sa...

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna

Emmas dagar sa...

Ni verkar ha haft jättemysigt! Jag ska se över almanackan inför nästa år. :-)